lauantai 15. syyskuuta 2012

Turhanpäiten.

Varoitus: Sisältää paljon selittelyjä sekä täysin aiheeseen liittymättömiä kuvia.

Auts, mikä blogikuolema! Viimeisestä julkaisusta on kulunut viikko ja neljä päivää näemmä ja se tuntuu pieneltä ikuisuudelta, on nimittäin kerennyt tapahtua sen verran.

Olympialaiset ja paralympialaiset loppu viimein ja täytyy myöntää, ettei oo ikävä sitä härdelliä.

On mulla siis aivan oikea syykin tälle jumitukselle! Metsästin duunia kuten muistatte vielä hetki sitten, mutta nytpäs onnistuinkin nappaamaan itelleni oikein oivan paikan : ) Se onki pitänyt aika kiireisenä.
Sijainti on törkeen hyvä ihan muutama metri Ofxord Streetilta vastapäätä Selfridgesin ostoskeskusta ja tauoilla pääsee aina Hyde Parkiin lepäämään.
Meillähän oli viime viikonloppuna aivan uskomattomat helteet täällä, kahtaseitsemää astetta. Nyt on taas viilennyt johonkin kahdenkympin tienoille ja se tuntuu melko viileältä ainakin sisällä minne aurinko ei paista.Ja mitä kämppään tulee, niin sekin on yksi seikka, mikä on pitänyt kiireisenä. Uuden metsästäminen nimittäin.
Tämän vuokrasopimus loppuu lokakuussa ja sitten oisikin aika etsiä asuntoa paremmilta kulmilta. Länsi oisi aivan unelma (ja järjettömän kallis paikka) elää, mutta ollaan kaikki valmiita maksamaan sijainnista. Toinen aika hauska ois Camden, mutta katsellaan mihin tässä vielä joudutaan!


Malin tarjoilee postauksen tyylit.

Ei tietysti mitään niin hyvää, ettei jotain huonoakin. Mun lompakko varastettiin toissayönä, eikä edes mikä tahansa lompakko, vaan miumiu. Arrgh toivon edes, että voro tajuaa rakkaani arvon, en nimittäin kestä ajatusta siitä kaunokaisesta vain lojumassa jossain roskiksessa. Onnea vain hänelle hurjan satasen käteisvoitosta, mua hajottaa eniten hankkia uusiksi kaikki ajokortit, kelakortit yms. mitä nyt menetin. Ja kyllähän se ärsyttää, että henkilötunnukset periaatteessa voi olla kenen tahansa käsissä.
Ei se auta, näitä sattuu. Oon ollut tosi haukkana aina tarkastamassa laukun sisältöä taskuvarkaiden varalta, mutta näköjään mikään tarkkaavaisuus maailmassa ei aina auta. Pitäkää varanne Lontoon matkalaiset!

4 kommenttia:

 1. Hei ihana oli törmätä tähän blogiin, rakastan lukee näitä missä kirjoittaja asuu ulkomailla! (:
  Ähh, ja toivottavasti sulle ei nyt liikaa aiheudu ongelmia ton sun lompakkos takia :S

  VastaaPoista
 2. Voi ei, multa ei oo koskaan pöllitty mitään mut saas nähdä miten käy siel metropolissa....

  VastaaPoista
 3. sulle olis tunnustus mun blogin puolella :)

  VastaaPoista
 4. What's up i am kavin, its my first time to commenting anywhere, when i read this paragraph i thought i could also make comment due to this brilliant piece of writing.

  my web site ... germany

  VastaaPoista