perjantai 24. helmikuuta 2012

Lomailua.

Melkein. No periaatteessa.
Kaveri ja miehekkeensä on täällä tämän viikon lomailemassa, joten melko rennoissa fiiliksissä oon minäkin aikaani kuluttanut. Käytiin Oxford- ja Bond Streetillä kaupoissa sekä Harrodsilla eksymässä. Siellä muuten eläintenhoitajillakin on jakkupuvut päällä, jossain hienossa Pet Spassa. Ottaisivatkohan mut sinne duuniin?
Oltiin varmaan loppupäivästä aika harvinainen näky, kun tosissaan kakslahkeinen koluaa kauppoja läpi ja minä + Senja istuttiin siellä jossain penkillä äijäfiiliksissä.
Kehittelen tässä pientä sivubisnestä, nimittäin koirien lenkkeiletystä ja hoitoa. Tietenkin silleen, ettei normi työvuorot sotkeennu arkena - ja viikonloputhan mulla periaatteessa on vapaat. Ei mitään turhan montaa jaksakaan, mutta miksipä ei tienata hieman lisää taskurahaa silloin tällöin, siinä samalla kun pääsee hauvojen kanssa leikkimään :> Viikonloppuna pitäisi käydä treffaamassa potentiaalisia ööh, asiakkaita.


Näiden vieraiden kanssa huomaa sen, miten moneen asiaan itse on jo tottunut. Esimerkiksi kun täällä mennään kassalle, niin sä vaan läväytät sun korin pöytään ja kassatyyppi sitten ottaa ne sieltä ja pistää pussiin. En edes muistanut, että Suomessa ne ostokset pitää itse lätkiä hihnalle ja pussittaakin itse (plus että muovipussista täytyy maksaa..)
Puhumattakaan sitten itsepalvelukassoista, jotka on maailman kätevin keksintö ikinä.

Eilen ajateltiin lähteä Essin kanssa ihan vaan muutamille treffaamaan, se on kumma millaisia patoutumia vajaassa viikossa ehtii kertyä :D Puhuttiin monta tuntia lakkaamatta, melkein sattuu leukoihin. Katsottiin metrokartasta paikka, jossa koskaan ei olla käyty (Great Portland Street) ja suunnistettiin lähimpään pubiin (Green Man) lätisemään.
Meikähän on siis maailmankaikkeuden isoimpia Greyn Anatomia faneja, joten voitte kuvitella innostukseni kun joukko kirurgisen harjoittelijoita niissä vaaleansinisissä asuissaan pelmahti sisään :D Sitten selvisikin, että se paikka on joku kantis niille, se sairaala on melko lähellä. Ihan huippua!
Muutenkin koko pubi oli kuin suoraan sarjasta revitty. Pistin Senjalle asiasta viestiä ja se oli lukenut sen vasta aamulla, miettien että mahdankohan edes olla jo kotona.. Olinhan minä, kiltisti jo melko aikaiseen. Mutta tuonne on pakko lähteä vielä uusiksi, tässä kyllä huomaa kuinka parhautta ihan random-löydöt on.


Kuvat on ihan satunnaisia tästä kotikulmilta, piristämään postauksen ilmettä.
Tänään olisi suunnitelmissa suunnistaa Big Benille (en oo käynyt siellä kertaakaan koko Lontoon aikana, silloin vain kun olin täällä pelkästään lomalla) ja etsiä jostain kaupasta joku kiva toppi. Lisäksi Guessin liikkeessä oli ale ja rakastuin yhteen tummansiniseen laukkuun! Pakko saada, toivon vain sydämeni pohjasta ettei se ole vielä mennyt, oli nimittäin viimeinen laatuaan eikä tietenkään juuri silloin ollut massia mukana.
Mitkäs sitten tämän illan suunnitelmat? Noh, kannattaa olla DJ:n sisäpiireissä, nimittäin se saattais olla vaikka ilmainen sisäänpääsy, pöytä sekä juomat Penthousessa ;)

6 kommenttia:

 1. Onko tää Essi sun vanhoja tuttuja? Hauskaa iltaa, kuulostaa huipulta. :D (Ainii, mäki valmistuin vihdoin! Jesjes!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Essin kanssa tutustuttiin paremmin joskus ylä-asteella, eli Nurmeksen aikaisia tuttavia jo :)
   Ja hei, ONNEA!! Tiedän sen tunteen :D

   Poista
 2. Miten te molemmat ootte nyt Lontooseen yhtäaikaa sattunu? :D Sinällään varmasti tosi "helpottavaa" (vai miten sen nyt sanois) että on tuttuja siellä, pääsee näkemään oikeesti ja purkaa just noita patoutumia :D Ei tartte pelkkään Skypeen tyytyä. Joo kiitos :D Aivan mahtava fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi lähti tänne ennen mua opiskelemaan ja minä tulin ilman mitään Lontoo-odotuksia lomailemaan vajaaksi kuukaudeksi SeaLifen harjoittelun jälkeen. Sitten rakastuin kaupunkiin ja nyt oon täällä :)

   Poista
 3. Vitsi vitsi vitsi vitsiiiii mieki haluan Lontooseen!!

  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vaan lentolippua varailemaan :D

   Poista