keskiviikko 22. elokuuta 2012

Brighton.

Ihmettelin tässä, että mihinköhän kaikki lomakuvat on kaikonneet mun koneelta, mutta ilmeisesti täytyy vain hyväksyä se tosiseikka, ettei niitä loppujenlopuksi tullut kauheasti otettua. Brightonistakin ihmeen vähän! Viimeisin reissu merenrantakaupunkiin oli huhtikuussa ja jos jotakuta kiinnostaa, niin sen postauksen voi lukea täältä.


Ensin meinasi olla tosi tuulinen ja oikeestaan aika kylmä ilma, vaikka lämmintä olikin luvattu. Merivesi ei ollut jääkylmää ja kyllä ihmiset siellä ui, vaan itse en kyllä olisi mennyt dippautumaan.


 

Päivän asukuvan tarjoilee Sanna :D


Onneksi aurinko alkoi paistaa aikaisin ja sää muuttui aivan täydellisen lämpimäksi!
Alla läjä randomkuvia, joista voi hyvin päätellä päivän kulun.


Brightonin päivä meni siis lähinnä pirtelöitä (ja shotteja) siemaillen sekä rannalla makoillen. Harmi ettei tullut äänitettyä laatuläppää tännekin, kun vatsalihakset oli jo junamatkalla aika kovilla. Ihana päivä kuitenkin, ihanien tyttöjen seurassa! :)


Yöksi palattiin kuitenkin Lontooseen ja lähdettiin viiden hengen porukalla tanssimaan. Siihenpä ne julkaisukelpoiset kuvat taitaa loppuakin.Vierailijat Suomesta lähti tänä aamuna takaisin ja näyttivät vievän kesäiset säät mennessään. Nyt on taas harmaa ja viileä ilma - jotenkin tuon syksyn tulemisen alkaa ehkä viimeinkin sisäistää. Onko Suomessa jo ihan selkeä syys, vai vielä loppukesä?

Katsellaan josko ehtisin palaamaan vielä illemmalla hieman söpömmän postauksen merkeissä - ellen, niin viimeistään huomenna! ;)

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva ja pirteä blogi! Aloin tänään lukea näitä sun juttuja, kun kiinnostaa kokemukset Englannista. Itse muutan just Brightoniin 17.9 eli vähän alle 3 viikon päästä. Olisi jees pitää yhteyttä jos joskus haluaa suomalaista juttuseuraa "lähialueelta". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! :) Uu, Brighton on kyllä mukava paikka! Juttelin kerran lentokentällä yhden siellä asuvan suomalaisnaisen kanssa, joka kertoi et siellä opiskelee vissiin aika paljonkin suomalaisia? Toivottavasti muutto sujuu niin kuin pitää!

      Poista