perjantai 10. elokuuta 2012

Hengissä?

No kyllä, yhä edelleen!
Tosin älkää kuvitelko, että blogi olisi ainoa unholaan jäänyt asia. Suomipuhelin on ollut kiinni kohta kolme viikkoa ja muutama päivä sitten äiti lähetti sähköpostia kysellen, että mahdanko olla elossa enää :'D Jotenkin ollut nyt tässä tekemistä ihan liiaksi asti, vaikka toisaalta tuntuu ettei mitään erikoista edes tapahdu.


Niin tuommosen piikin ne tonne pykäsi uudeksi hahmoksi Lontoon kuuluisaan silhuettiin.
Sen nimi on The Shard, mutta meikä risti sen jo Sauronin silmäksi. Näkisitte sen yöllä.


Tosiaan, klubikoulu oli ja klubikoulu meni : ) Oli tosi mukavaa ja oppipahan niin pirusti drinkkejä jos ei muuta! Saa nähdä tarjotaanko sieltä ikinä duunia (ilmottelevat jos on vapaita paikkoja) mutta ihan mielelläni katselen työpaikkoja joka suunnalta. Rehellisesti sanottuna klubityö ei ole mulle se "unelmaduuni" - vaikka kyllähän sitä rahasta tekee. Känniset ölisevät ihmiset vaan osaa olla hilpeän sijasta myös välillä aika rasittavia.


Siskon mies lähetti facebookissa tällaisen ääriosuvan ja hienon videon :D Voisin niin kuvitella itseni tuohon tiskin taakse. Vieläpä tequilan kera, osuvasti. Huhhei.Mulla olis about viisi miljoonaa kuvaa teille näytettävänä, mutta koitetaan jakaa näitä hieman!
Tän postauksen kuvat on kuitenkin kaikki illalta, kun lähettiin Essin kanssa naukkailemaan sivistyneesti muutama. Ei ollut kyllä tarkoitus, mutta kun tuleva kämppis Malinkin oli sopivasti pubissa työvuorossa, niin minkäs teet. Niin ja olipa outoa törmätä suomalaiseen työntekijään samassa kapakassa! En osannut ollenkaan vaihtaa kieltä tuosta noin vain, sen sijaan jäädin luvattoman paljon :'D Jotenkin musta tuntuu huolestuttavasti siltä ettei englanti edes kehity mihinkään, mutta suomenkielenkin unohdan.Tuplarommit vapauttivat sisäisen taiteilijani.

Olympialaisten olemassaoloa on ollut erittäin vaikeaa olla huomaamatta, sitten kun ihmiset oikeesti pääsi paikan päälle. Tuntuu, että kaduilla on jatkuvasti ihan hitosti ihmisiä, vaikka tietysti mun silmään niin on aina.


Mutta sellainen pikapäivitys tältä suunnalta! Kohtapuoliin on muutto edessä (ensi viikolla, niisk, hyvästi Kingsroad) ja sitten pitäisi taas liietä paremmin aikaa blogillekin (niinhän minä aina sanon.)

2 kommenttia: