keskiviikko 29. elokuuta 2012

Like a Lady (or not.)

Voi tekninen ongelma.. Pyydän anteeksi postausten aiheiden hyppelyä nyt, mutta puolet kuvista on siellä, puolet täällä ja tuntuu etten saa mitään siirretyksi blogiin :')
Mulla on ollut tosi kiireinen viikko, oon tosissaan lähetellyt miljoonia hakemuksia, käynyt työhaastattelussa (viimeksi tänään ihanassa pubissa Bond Streetilla, meni aika mukavasti!) - sopinut niitä tulevaksi ja koettanut selostaa virallisia juttuja pankeille ja laitoksille. Oikeesti, ei tänne muuttamisessa mitenkään hirveästi tarvitse hoitaa näitä juttuja, mutta ne jotka täytyy on sitten pistetty parin mutkan taakse. Että saat sen, tarviit tuon, mutta jotta saisit tuon, pitää ensin olla se. Ja sitä rataa.


Helmiä!
En tiedä miks mun hiukset näyttää noin kamalan värisiltä tässä kuvassa.


Älkää edes kysykö tuosta töhrystä. Se on ollut liimaantuneena iholleni hienona muistutuksena laatuläpästä sitten Brightonin matkan. Tänään sain sentään raavituksi sen irti työhaastatteluun, veikkaan, että eivät glitter tekotatskaa ois kattelleet niin hyvällä :'D


Arvatkaas muuten, pääsinkö yrityksistä huolimatta sinne karnevaaleihin? "Terveestä punasta" (eh eh) voi varmaan jo päätellä kuinka ihat olot mulla oli, mutta tosiaan.. En ole hetkeen ollut noin kipeänä. Käytiin jostakin katukojusta (ensimmäinen ja viimeinen kerta!) ostamassa mansikoita, joissa oli taatusti joku pöpö johon meikäläisen vastustuskyky ei ole tottunut. Urhoollisesti (vaikka nätisti oksentelin jo kotona) pakottauduin kokeilemaan rajojani junamatkan kanssa, mutta siinä pisteessä kun muistutin Liverpool Streetin asemalla enemmän vesiputousta kuin ihmistä, päättelin metromatkan olevan silkka itsemurha. Kaikkia kiinnosti.
Essiltäkin meni Tinchy Stryderin keikka sivu suun, mutta Malin pääsi karnevaaleihin ja on sillä sieltä kuulema joitakin kuvia, jotka voin laittaa jossain vaiheessa tänne teidän iloksi!


Vinkkinä kaikille, hommatkaa suunnilleen samankokoisia kämppiksiä! Suurimman osan vaatteista saa siten kätevästi jaetuksi ;) Näiden tyttösten kanssa ei kyllä arkikaan käy turhan pitkäveteiseksi.Viihdettä tarjoilee myös takapihan ikioma Animal Planet, naapurin kissa vs. hillittömän kokoinen rupikonna. Oikeasti, että tuollaisiakin on olemassa.. Luulin ensin, että toi on joku edellisten asukkaiden pihakoriste tai vastaava, ennen kuin se kirkui niin kuin joku hiiri tuolle kissalle D: Ihme, etten nähnyt painajaisia. Teki mieli soittaa Deanille tai Samille Supernaturaliin, että täällä ois yks manattu sammakko. PS. Sammakko voitti.


Siinäpä vielä kuvaa uusilta kulmilta. Oltiin eilen pitkällä lenkillä Essin kanssa sellaisessa suuressa puistossa ja kyllä siellä auringonlaskun aikaan alkoi jo aika syksyiseltä näyttää.

Olikohan tässä nyt taas päätä taikka häntää?
Ehkä parempi onni ensi kerralla :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti