tiistai 7. helmikuuta 2012

Covent Garden.

Herkkulakko on kestänyt hurjat kaksi päivää. Mä en muuten tainnut asettaa mitään rajoja tälle, mutta ajattelin jos sitä vaikka kuukauden sinnittelis ilmaan minkäänlaisia herkkuja (paitsi ystävänpäivänä!) mihin mä siis luen ihan kaiken: suklaan, karkit, limpparit, leivokset, sipsit, etc. Ihokin varmaan tykkäis ihan hyvää.

Marjoja menee nyt siis miljoona kertaa normaaliakin enemmän. Tuolla kipossa on kyllä alla kreikkalaista jogurttia, että rajansa kaikella :D Lisäksi oon keksinyt tuommoisen kanasalaatin joka on oikeesti ihan taivaallisen hyvää! Voisin elää pelkästään sillä nyt jonkun aikaa.
Lähdettiin tänään kämppiksen kanssa käymään Covent Gardenissa. Mulla jäi viimeksi vähän kötö olo siitä, kun olin siellä syyskuussa seikkailemassa yksinäni. Kauheasti turisteja ja hirmu paljon myynnissä pelkkää krääsää. Tuli semmoi olo, että mitä ihmeellistä tässä muka on? Nyt kun mentiin sinne illalla ja tämmöiseen ei niin turistiseen aikaan, tunnelma oli aivan toinen! Paikka oli oikeasti illalla valoineen ja elävän musiikin kera aika kaunis. Krääsäähän sieltä löytyy, mutta lisäksi myös aivan yli-ihania pikkuputiikkeja jossa myydään kaikkea söpöä. Muistelen, että kun Covent Gardenista lähtee kävelemään pois päin siellä avautuu merkkiliikkeiden valikoima, mutta me ei jaksettu innostua nyt niistä kun tuuli aika kylmästi. Sen sijaan ihasteltiin cupcake-rasioita ja muita ällösöpöjä juttuja.






Panoraama-kuvaa! Vaikka laatu kusee näissä enempi, oon ihan hullaantunut! Vielä kun opettelis tätä toimintoa käyttämään..







Tollasissa pienissä rasioissa oli erimakuisia huulirasvoja. Melkein lähti mukaan, mutta tuon maku olikin suklaa enkä mä taivu ihan sellaisiin masokismin muotoihin, että maistelisin suklaata koko päivän saamatta syödä aitoa tavaraa.



Meinasin ostaa porukoille tuon lammaskannun :D Meillä on kotona kaks lemmikkilammasta, joten keräillään kaikkea lampaisiin liittyvää.. Vois tuon ehkä tuliaiseksi napata.


"I'm on the Gin & Tonic diet. So far I have lost 2 days."


Kuutamo <3


Jääkaapin oveen.. :D


Ja sitten vielä ostoksia Monsoon Accessorizelta!
Kaunokaisia 22 punnalla, noi timanttiset korvikset sain vielä ilmaiseksi kaupanpäälle.
Ja ps. toi sininen timanttisormus on hirmuisen kätevä jos joku epämiellyttävämpi henkilö tulee iskemään. Sujautan sen vain vasempaan nimettömään ja kerron valitettavasti olevani kihloissa :D
Meneehän toi toki aidosta...


8 kommenttia:

  1. Oiii Covent Garden!! <3 Just tuon ihanan pikkukrääsäkaupan ja karkkikaupan vieressä on toi yli-ihana creperie jossa käytiin mun kaverin kans viime lontoon reissulla 2 kertaa ku sieltä sai maailman parhaita täytettyjä lettuja: suklaakastiketta, mansikoita, kermaa ja mars-patukan paloja<3 Ja siellä oli maailman söpöin sisustus! <3 Ja noi kaikki iiiiiiiiiihanat kaupat joissa oli ihan liikaa kaikkee söpöä ja sulosta ja ääääää ikävä sinne!!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank God en herkkulakossani eksynyt sinne!! :D Tosin nyt ystävänpäivänähän sais mässäillä, että ehkäpä sitten..
      Mutta kyllä tosissaan sai sadan asian kohdalla miettiä että oikeesti hei, tarviinko tätä? Oli niin paljon kaikkea ihanaa (mm. niitä cupcaken näköisiä rasioita) krääsää.

      Poista
  2. Ihana magneetti :p Millon palaat Suomeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsellaan! Duunia on nyt sovittu kesäkuuhun asti ja sen näkee sitten, mitä tekee mieli tehdä.

      Poista
  3. Voih ... Senja laittoi mulle tän sun sivuston ja mulla on koko ilta mennyt tän kimpussa. Ihanaa, kun oot jaksanut kirjoitella ja ihanaa, et oot otanut kuvia. Jatka samaan malliin !
    Terkkuja M:lle ja R:lle
    <3 Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrotaan heti kun palailevat takaisin :)
      Ja kiitos paljon, nyt pitäis taas ottaa itseään niskasta kiinni tämän päivityksen suhteen.

      Poista
  4. Covent Garden <3 (Näin ton ekan Oonan viestin ekan lauseen ja mietin että oonko oikeesti käyny jo kirjottaan tänne :D) Melkein itkettää kun on niin hirvee ikävä Lontooseen. Ihana lukea sun blogia, kirjotat kivasti ja oot hauska :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Mulla on vähän sama ongelma muiden postauksien kanssa, en oo ikinä ihan varma onko tullut jo kommentoitua.
      Kiitos tosi paljon :)

      Poista