perjantai 22. kesäkuuta 2012

Hyvää Juhannusta!

Voi apua, miten aika on lentänyt nyt täällä Suomessa. Häät ja rippijuhlat oli peräjälkeen, jonka jälkeen olen selvittänyt juttuja työkkärissä ja lennellyt vähän siellä täällä. Kaiken lepoajan olenkin sitten maannut kotisohvalla molemmat kissat kainalossa :')
Tänään ollaan vietetty juhannusta täällä Pohjois-Karjalassa aika rennoissa tunnelmissa, hyvän ruoan parissa. Joutessani keritsin toisen porukoiden lemmikkilampaan, Ilonan, upeasti Fiskarsseilla! Surunan vuoro on huomenna. Ne tulokset on kyllä niin kauniit, että pitäisi varmasti saada pari kuvaa tännekin : D

Voisin kuitenkin julkaista nyt hieman kuvia Lontoosta, kun kierreltiin Essin kanssa kaupungilla viimeisellä viikolla. Minä löysin mekon häihin vain pari päivää ennen lähtöä Zarasta sekä valehtelematta maailman kauneimmat kengät L.K.Bennettiltä! Joku parisataa oli lähtöhinta, mutta mukavassa alennuksessa joten mikään ei voinut estää rakkauttamme :'D Niistäkin nappaan kuvan.


Essi! Älkää ees kysykö :D Primarkiin on hienoa mennä vain sekoilemaan.


Päivä menikin melko hienosti eksyksissä. Pari tuntia valehtelematta kierreltiin eri kaupunginosissa. Minä selitin vain Essille, että "se on silleensä, jotta Kurkku näkyy vasemmalla puolella.." ja Essi pyöritteli silmiään: "No se vissiin näkyy monelta suuntaa vasemmalla", mutta onneksi kummallakaan ei ollut kauhea kiire.
Pörrättiin ja pörrättiin "Kurkku" ympäri (kyllä vain..) ja eri kortteleita ympäriinsä, kunnes viimein joku britti tuli pysäyttämään meidät ja kysyi voisiko hän mahdollisesti auttaa :'D
Niinpä viimein bussimatkan ja lyhyen kävelyn jälkeen löydettiin paikalle. Oltiin viimeset 45 minuuttia hoettu jotta "ihan sama, kuhan joskus päästään margaritoille" - ja viimein perillä otettiin samantien kolme. 


Kohde oli siis Las Iguanas Spitalfieldsissa. Paikanpäällä olin käynyt jo aikasemmin ja nyt päätin esitellä Essillekin kattavan drinkkivalikoiman. Ilmeisesti paikka on päässyt ahkeraan käyttöön myöhemminkin ;>


Suosittelen paikkaa, edelleen :) Sisustus on ihanan  rento ja ruoka sekä juomat todella hyviä.Lopuksi käytiin vielä pizzalla (ja viinillä) Westfieldissä. Tuli kyllä niin tutuksi toi paikka, että ei mikään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti