perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kesän väri.

Vaaleat hiukset sai vihdoin ja viimein väistyä tutun tumman tieltä. Mietin kyllä pitäisikö värjätä hiukset kerralla tummanruskeiksi, mutta päädyttiin lopulta kahteen väriin - nyt hiukset on "liukuvärjätty" päältä vaaleammalla ja latvoista tummemmalla ruskeansävyllä.
Täytyi käyttää punertavia sävyjä, ettei sävy vahingossakaan olisi muuttunut vihreäksi.


Nämä kuvat noin hiusten puolesta ei ole mitenkään edustavimmasta päästä, mutta menköön niin saatte jonkinlaisen käsityksen! Mulla riittää harvemmin kärsivällisyys oman pärstän kuvaamiseen ja laittautumiseen, vaikka kaikesta muusta napsinkin kuvia jatkuvaan.
Olihan ne blondit tietenkin aikansa, mutta kyllä ainakin omaan silmään ruskea on se "oma" väri, vai mitä mietitte? :) Eikä ainakaan tarvitse enää huolehtia juurikasvusta!


Pikkuveli ajatteli näyttää mallia mitä noihin kuvien ottamiseen tulee.

Tähän loppuun täytyy avautua taas Suomesta sen verran, että ei ole oikein varaa valittaa, miksi ihmiset (ja varsinkin nuoret) ovat työttöminä. Rahallisesti mun olisi kannattavampaa jäädä kotikaupunkiin työttömäksi sohvalle makaamaan, kuin lähteä itse aktiivisesti hakemaan duunia ulkomailta. Logiikka hakusessa.
 

4 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset! :) mäkin haaveilen tummemmasta tukasta, mutta kun oma väri on blondi niin sitä saisi sitten jatkuvasti värjätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Joo, yksi suurin syy miksi mäkin viimein luovutin oli just juurikasvu :/ Eikä latvojen kunto oikein muutenkaan tykännyt enää :')

   Poista
 2. Sun blogilla on ihana nimi! Ja sulla on mukava tyyli kirjoittaa, jää huomaamattaan lukemaan pidemmäksi aikaa.

  http://aupparit.keskustelu.info/index.php

  VastaaPoista