perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kesäkuu!

Toissapäivänä tosiaan saatiin viimein tavatuksi Essin kanssa. Suunnilleen kaikki yhteiset tutut varmaan luulee, että me hengattaisiin täällä kahdestaan vähintään joka toinen päivä. Sen sijaan kerran kuukaudessa on pitänyt sopia kunnollisia treffejä, joista kumpikin on sitten painottanut toista, että varmasti ilmaannutaan paikalle :'D
Puhuttiin juuri, että älyttömän nopeasti mennyt aika. Vastahan mä tulin tänne ja nyt olevinaan onkin jo kesäkuun ensimmäinen päivä. Facebook täyttyy jutuista, kun tyypit valmistuu ja koulut loppuu, eikä mulla oo kyllä yhtään sellainen olo niin kuin yleensä :'D Ehkä siksi, kun tänne se lämpö tuli aikaisemmin?


No jokatapauksessa, lätistiin ensin meillä pari tuntia, sitten taukoamatta bussissa kohti Piccadilly Circusta josta suunnistettiin muutaman mutkan kautta Covent Gardeniin. Sitten olikin niin kuuma, että piti hujauttaa janojuomaksi lasilliset (okei, kannu) Pimm'siä naamariin. Oho.
Pimm's on perienglantilainen juoma, joka maistuu todella makealta, muttei mitenkään liian siirappiselta. Koitin löytää tietoa juomasta ja wikipedia sanoo näin:

Pimm's is based on gin and can be served both on ice or in cocktails. It has a dark tea colour with a reddish tint, and tastes subtly of spice and citrus fruit. It is often taken with "English-style" (clear and carbonated) lemonade, as well as various chopped fresh ingredients, particularly apples, cucumber, oranges, lemons, strawberry, and borage, though nowadays most substitute mint. Ginger ale is a common substitute for lemonade. Pimm's can also be mixed with champagne (or a sparkling white wine), called a "Pimm's Royal Cup."

Suosittelen maistamaan, menee ihan janojuomana ainakin jos on lainkaan sietokykyä.


Taas olisi ollut joku punainenmatto, mutta ei tarpeeksi isoja nimiä, niin ei jääty jumittamaan.

Alla taas näkee, kuinka Lontoota koristetaan tulevaan Queen's Diamond Jubileehen.
Täällä siis juhlitaan kuningatarta neljä päivää, ihan on palkalliset vapaat ja ette usko, millaista ohjelmaa. Tiedossa on kuulema kolme kertaa suurempi häppeninki, kuin mitä kuninkaalliset häät oli - jokapaikka suljettu ja kulkueita sekä katujuhlia vaikka muille jakaa.
Ihan kiva päästä tätäkin sitten todistamaan :> Lontoolla onkin paljon pyntättävää ensin näihin juhliin ja sitten vielä Olympialaisiin!


Alkaa meillä jo pientä rusketusta olla havaittavissa :D
Valitettavasti mulla oli koko päivän pieni päänsärky joka tietenkin paheni jo kuuteen mennessä aika sietämättömäksi. Kotiin siis aikaisin, ettei liian hauskaksi kävisi!


Kadehdin niin noita ruskeita hiuksia. Kait se voisi viimeinkin itse luovuttaa ja suosiolla värjätä takaisin tummaksi.

Tänään kävin heti aamusta kakkospomon luona sopimassa tulevan työviikon juttuja - ihan liikaa muistettavaa ja heti kun pääsin ovelta kulman taakse nappasin puhelimen johon koitin kirjoittaa ylös kaiken mahdollisen ennen kuin unohdan jokaisen jutun tyystin.
Puhuttiin hieman myös tulevasta ja meikä taitaa nyt tehdä niin, että kun Suomeen lennän kolmastoista kesäkuuta ja kaikki juhlat on juhlittu, palaan Lontooseen heinäkuun alussa. Saisin asua täällä ilmaiseksi elokuuhun saakka joten samahan mun on siinä etsiä duunia ja nauttia Olympialaisten fiiliksestä, kuin ihmetellä pienessä kotikylässä jotta mitäs sitä nyt :D

On hyvä olla spontaani ihminen, niin ei käy elämä ikinä liian tylsäksi.


Loppuun vielä kuva näistä ihanista korviksista, hän on kirjaimellisesti helmipöllö ;>

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta! Mitä kautta löysit perheen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kakkospomo liittyy eläintenhoitohommiin, mitä oon täällä tehnyt - ja ihan netissä hain duunia :)
   Mistään yleisistä aupair hakujutuista tai vastaavista, jos niitä kysymyksellä tarkoitit en valitettavasti tiedä.

   Poista
 2. hei sulla on tosi mielenkiintonen blogi, hauska seurata elämää siellä päin maailmaa! lontoo on kiehtonut mua aina ja jo pitkään oon halunnut siellä käydä!! tarkotus olisi nyt syksyllä sinne päästä :) kiva blogi !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Joo, Lontooseen minäkin tulin ensin ihan vain lomalle kaveria katsomaan, eli varo vaan ;> Vie mennessään.

   Poista
 3. Jesh, tumma vaan takasin!!! Mulle värjättiin eilen aika hehkuvan punanen, mä diggaan. Ja mitenniin tuppukylä, Tuksu oli täällä eilen ;)
  -SS

  VastaaPoista