torstai 14. kesäkuuta 2012

Viimeistä vietiin!

Mun piti kirjoittaa keskiviikkona juttu "viimeistä viedään", mutta jostain kumman syystä en saanut sitäkään aikaiseksi. Kumma, että kun blogille kääntää hetkeksi selkänsä niin lukijamäärä tuntuu tuplaantuvan aina siinä ajassa :'D Ei se mitään, tervetuloa vain kaikille :)

Jokatapauksessa, tässä tulee nyt vain lyhkäinen informaatiopostaus. Mun viimeiset viikot Lontoossa (tältä erää) oli aika hulluja, tein kahta duunia, asuin kahdessa paikassa ja koetin järjestellä kaikkia juttuja Suomeenkin liittyen. Sitten pakkaamisessa meni oma aikansa ja nyt lauantaina tanssitaan häitä, sunnuntaina vietetään rippijuhlia. Ymmärrystä anelen! Mulle on tullut sanomista ihan joka suunnalta, että oonko kuollut vai mitä ja postauksia odotellaan, mutta juuri tällä hetkellä on ihan hitonmoinen kiire :D

Maanantaina rytmi kuitenkin rauhoittuu ja mulla onkin paljon postattavaa ihan Lontoostakin, ettei teidän tarvitse lueskella mitään tästä mun huikeen glamourista kotikylästä, Nurmeksesta. Ainakaan hirveesti.
Vaikka hitto, täällä on vihreetä.

Niitä joita se kumminkin askarruttaa paljastan, että paluulento Lontooseen (tyystin erilaiseen tilanteeseen) sijoittuu heinäkuun ensimmäiselle viikolle. Joo, nyt kävi näin.
Tämä tyttö lähtee kuitenkin nyt kynnet laitettuina, hiukset värjättynä sekä kaikinpuolin puunattuna SAUNAAN. Jonka jälkeen aion napata arvokkaimmat aarteeni, eli kaksi kissaani kainaloon ja painella unten maille.

Palaillaan :)

2 kommenttia:

 1. Sulle on mun blogissa tunnustus :)
  Kivaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! :)
   Jospa tuon viikonlopun aikana saisi vaikka tehtyä ;)

   Poista