keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Helteet heinäkuun.

Sillä sekunnilla kun multa riistettiin vapaus Lontooseen iski järkyttävä helleaalto - nyt on pari päivää ollut aivan uskomattoman ihana ilma ja KUUMA. Minähän en tosiaan ole pahemmin kerennyt koneella istuskelemaan, enkä totta puhuakseni ehtisi olla tässä nytkään.
Eilen aloitin klubikoulussa (klubi sijaitsee aivan keskellä Piccadilly Circusta) joka on luvatusti ollut erittäin intensiivinen.
Eilen jaksoin raahautua juuri ja juuri Essin kanssa iltapala-salaatille Green Parkiin nauttimaan auringon viimesäteistä, ennen kuin nilkutin kahdeksalta kämpille ja nukahdin samantien. Oon herännyt joka aamu vaille kuusi (tänään joskus viiden maissa) koska matkaamisen lisäksi ehostautumiseen kuluu tuhottomasti aikaa: ulkonäkö on tuolla mestassa ääritärkeä ja meikki pakollinen.


Jo ensimmäisessä meilissä tuli tiukat ohjeistukset: iltameikki, hiukset kuin salongista ja kokomusta vaatetus. Maanantai menikin Oxford Streetilla shopatessa, koska arvatkaa olisko mulla ollut mitään päällepantavaa tonne tuosta mun hurjasta yhden matkalaukun valikoimasta. Nyt pääsin jo seitsemältä kämpille ja söin "aamupalaksi" muroja, ennen kuin kiirehdin kirjoittamaan postausta. Pidempää tästä ei oikein saakaan, huomiseksi on nimittäin opeteltava mm. talon omat vakiomerkit, tietoa viineistä ja semmoset kuustoista cocktailia: paljonko niihin tulee ja mitäkin viinaa/mikseriä, kuinka valmistetaan, miten koristellaan ja tarjoillaan..


En kuitenkaan valita, koska ihan mukavaa on ollut - ja oon saanut sellaisen käsityksen, että maanantaihin mennessä täytyisi kuulua jo työpaikasta (sais muuten sen puoleen alkaa kuulua jo pankkitilistä!)
Jengi on jees, vaikka tosi harva on Lontoon saati Englannin ulkopuolelta, ehkä muutama Puolasta tai jostakin. Täytyy kuitenkin sanoa, että aksenttiymmärrys on jo aika hyvä, vaikka oma puhe välistä takelteleekin kun koittaa selittää jotakin nopeaan.


Postauksen kuvat on jotain epätoivoisia yrityksiä erittäin väsyneestä ja kaikinpuolin lässähtäneestä ihmisestä kotimatkallaan (kuulokkeet asiallisesti solmussa.)

Muistin juuri, että huomenna on testi myös kassajärjestelmän käytöstä (kuinka paljon antaisin, että voisin vain relata lukien A Clash of Kingsia..), eli lienee parempi, että ihan tosissaan nyt kuitenkin irrottaudun tästä. Palaillaan!

10 kommenttia:

 1. Mulla olisi varmaan hirveät paineet tuollaisessa klubikoulussa, vaikka kivalta kuulostaakin! En varmaan osaisi meikata tai pukeutua yhtään oikein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se tyyli paineita aiheuta, aivoilla on tarpeeksi tekemistä parinkymmenen cocktailin reseptien muistamisessa :')

   Poista
 2. baarityö ois kyllä ihan hirveetä kun miettii miten ehkä itsekin joskus örvellän ties missä asiakkaana :D pitää tulla siis käymään sun klubillakin joku kerta, jos siis paljastat missä oot töissä! meiltä löytyy paljon mustia vaatteita forever21:lta mut sen taisitki tietää ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo, jos aivan rehellisiä ollaan niin ei mikään meikäläisen unelmaduuni (eikä pidemmän päälle) - mutta kyllähän sitä rahasta tekee :D
   Novus Leisure pitää tän klubikoulun ja omistaa noin 54 suurta paikkaa, jonne sitten saattaa tulla kutsua, kun tarvista on :)

   Aijai, duuni jossakin vaateliikkeessä oliskin jo jotakin! Ole onnellinen :D

   Poista
  2. voin heittää sulle sähköpostiosoitteen jonne voi lähettää CVn ja sit meiltä otetaan yhteyttä kun ollaan palkkaamassa, jos siis kiinnostaa F21:lla työt :) duuni on rankkaa mutta palkka hyvä (7.50pounds/h)

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. sori sori sori kun en oo mailannu sitä osotetta ! tarkistan sen viel tänään töis ja laitan viestii myöhemmin :)

   Poista
 3. Oot ihan älyttömän kaunis noissa kuvissa!!! :)
  (ps. Huomenna skype? Edes ylihuomenna?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3
   No hyvin oon huomannut nämä ;D Laita meiliä millon oot koneella!

   Poista