sunnuntai 19. elokuuta 2012

Herkkuja eiliseltä.

Asua, löytöjä, ostoksia ja hetkiä eiliseltä. Lähinnä Notting Hillista, kuinkas muuten!


Uudet kengät Zarasta.

Oikeestaan ostin nää jo sinne klubikoululle. Harmittaa tosi paljon, kun en nyt ole ehtinyt päivittää blogia useammin, mutta toisaalta oletan että tekin ymmärrätte kyllä. Kerrankin on Suomesta kavereita käymässä, joten kaikki vapaa aika on tähän mennessä mennyt lentämällä kimpassa hengaillen.


Ja herkku Hyde Parkista.

Tosiaan, muuttohan se mulle tuli eteen ja tänään tsippailin viimeisen kerran länsilontoon suunnalla duuninkin puolesta, ainakin hetkeen. Nyt asutaan idässä tyttöporukalla ja vaikkei alue olekaan se kaikista sydäntä lähinnä oleva, niin ei ole mitään valittamistakaan : )


Meillähän on nyt ollut Lontoossa pari päivää semmoset helteet, ettei koko kesänä. Lämpötila on reippaasti kolmenkympin yläpuolella ja pieni nestehukka päällä koko ajan. Ei pidä silti valittaa, nautitaan nyt kun vielä voidaan!


Näytin Sannalle ja Raisalle kaikki lempipaikat Notting Hillista, tai ainakin ne mitä kerkesin. Ihanasta pikku vintageputiikista olisin voinut kotiuttaa taas sata paria kenkiä.


Tästä yhdistelmästä tykkään ja paljon!

Huomenna lähdetään käymään porukalla Brightonissa nauttimassa hieman merenrannasta.
Mulla ois miljoona juttua jo nyt, joista vääntää postausta, mutta eipähän ole aiheet loppumassa ihan heti kesken jos jossain välissä iskee tylsempi kausi.


Yumi, Notting Hill.


Älyttömällä tavalla aivan ihanat! Jäi hyllyyn tällä kertaa, mutta aaah, kuinka söpöt voi olla! :D


Vielä muutama kuva Hyde Parkista. Me ollaan tehty tällaisia jakautumia aina porukassa ja sillä välin kun Raisa ja Essi nukkui nurmikolla me käytiin Sannan kanssa kaatuilemassa heinikkoon.



Asiasta täysin kukkaruukkuun, kaikki on varmasti jo käynyt katsomassa uusimman Batmanin?!
En aio spoilata mitään, mutta vihdoin ja viimein minäkin pääsin eilen näkemään lopetuksen tälle trilogialle - ja olihan se hieno! Ledgerin näyttelijänlahjoja ei kukaan ylittänyt, se on totta, mutta eipä toisaalta varmasti kellään ollut aikomuskaan. Eikä hahmotkaan olleet sellaiset noin vihollisten puolelta, että olisi voinut verrata. Hieno lopetus tarinalle kuitenkin, ainakin minun mielestäni ja nitoi kaiken mukavasti yhteen.




Loppuun vielä normaalia kaksikymppisten vapaa-ajan viettoa. <3

Palaillaan taas!
Ja jos mieleen pomppii kysymyksiä tahi postaustoiveita, niin niitä saa vapaasti esittää.

6 kommenttia:

  1. Ihka uusi lukija täällä hei :D Pakko huhuilla, että nää sun postaukset saa mut kaipaan Britteihin palavasti takaisin. Nyyh, haluan muuttaa sinne! Ja aivan ihanat noi sun ekan kuvan kengät ja sitten toi lippulaukku <3 tahdon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja tervetuloa! :)
      Kiva kuulla, että juttuja jaksaa lukea ;D Eihän siihen ikävään auta muu, kuin lentolippujen osto!

      Poista
  2. Girl, you have got mail! ;) http://curiousnoora.blogspot.fi/2012/08/i-love-your-blog.html ♥

    VastaaPoista
  3. Noi jätskitötterökengät on ehkä ihaninta mitä oon ikinä nähny :D haha!

    http://suklaatilanne.blogspot.fi/

    VastaaPoista