sunnuntai 26. elokuuta 2012

Karnevaaleihin!

Notting Hill Carnevalit pidetään tänään (sekä huomenna) ja pakkohan sinne on suunnistaa katsastamaan mikä on homman nimi! Oon saanut sen käsityksen, että karkeloiden pitäs olla aika isot, mutta sehän nähdään.



Siinä kämästä sneak peakia päivän asusta (kaveri on omistautunut omaan laittautumiseensa, joten kuvailut jäi vähäiselle) mutta päältä löytyy Zaran musta minihame ja valkea New Lookin toppi sinisen H&M:n topin alla sekä harmaa bolero jonka alkuperää en edes muista.. Riipus on äidin taiteilema ja korvikset Nellystä.

Kaikki postauksiin tarkoitetut kuvat on edelleen omalla koneella, jota en saa toimimaan (aaaargh) joten näillä mennään. Koittakaa kestää!

13 kommenttia:

  1. vautsi vau, kateellisuustasoni vaan kasvaa :D

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi, odotan innolla kunnon asukuvaa tästä! :D ihanan näköinen toppi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Augh, jos joskus saisin nuo kuvat vielä blogiinkin! 8D Teknisiä ongelmia tällä suunnalla..

      Poista
  3. Moikka! missä päin asut lontoossa? mä asun hyde parkin lähellä ja muutin vasta eilen. oon au pairina ja on vielä vähän hukassa ja ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin:) -jutta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh! Sullahan on siellä jännät tunnelmat sitten :) Ite asun tällä hetkellä pohjoisessa. Nopeesti tähän Lontoon menoon tottuu! ;> Ootko ihan brittiperheessä au pairina?

      Poista
    2. Heiii!muhun saa tutustua!:D mäki muutin vasta pari vkoa sitte ja en oo oikein saanu ketään ees baariin houkuteltua ja oon ihan orpona:< mut tähän karnevaalihommaan piti sanoo et sielä oli ihan hirveetä!:D sielä ei oikein ollu mitään järkevää esitystä ja aivan liikaa porukkaa. kilsan matkaan kesti tunti ku ei päässy käveleen ja ihanasti asemoita oli suljettu enemmän ku netissä alunperin luki niin olin aivan hukasa sielä ja ihan hermona ku porukka töni eikä päässy käveleen:D kunnon suomalaisjuntti terve:DD

      Poista
    3. Blogini toimittaa treffipalstan virkaa silloin kun en kirjoita, tervetuloa, tervetuloa ;D Ei vaan, voishan sitä pistää treffit pystyyn jonnekin suunnalle ihan omastakin puolesta, kun joskus KERKEISI.
      No ne karnevaalit jäikin sitten näkemättä (hehkeä selitys uudessa postauksessa..) - mutta kiva jos en missannut kauheesti!!

      Poista
  4. kauhee ku kuulostin nyt säälittävältä ku oikein tarjoan ystävyyttäni:DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpö höpö! Ja btw. tuohon ihmispaljouteen tottuu sitten kun on muutaman kerran liiskaantunut Central linen metrossa ruuhka-aikaan :'D

      Poista
    2. ite käytän ainoastaan centralia ku se kulkee suoraan parin saan metrin päästä mut oon melko hyvin välttäny ruuhkat:D saa nähä miten käy ku joudun ajaan aina stratfordin ohi ja sielä alko tänään ne paralympialaiset:D

      Poista
    3. Joo Stratford on päivittäin omallakin tiellä.. Saa nähdä, saa nähdä.

      Poista
  5. :DD joo no jos jotain tapaamista ootte perustamassa oisin mielelläni mukana:D hehe

    VastaaPoista