lauantai 25. helmikuuta 2012

VIP @ Penthouse.

Tänään ja eilen on vallinnut aivan upea ilma. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja lämpöasteita riittää. Meilläkin on ollut ikkuna auki koko ajan ja pihalla on saanut laittaa menemään sukkiksissa, ballerinoissa ja keveessä takissa. Ulkona kukat alkaa kukkia ja muutenkin on tosi keväinen tunnelma <3




"Today I don't feel like doing anything.."
Maisemakuvat on otettu meidän ikkunasta. Kumartakaa tuota meikäläisen juurikasvua. Onneksi ei ole kauhean pitkä aika kun pääsee Suomeen käsittelemään tän katastrofin uusiksi, mutta toisaalta hyvin toi ehtii siihen mennessä vielä pahentuakin. Ei sillä etten täällä voisi mennä kampaajalle, mutta äiti on parturikampaaja joka tietää tasan tarkkaan millaiset näistä hiuksista milläkin tapaa tulee, joten ei hutsita ottaa riskejä kun helpommallakin pääsee pienellä kärsivällisyydellä.
 
 
Noi Dianna Agronin hiukset on aika täydelliset.. Kuten koko naisen ulkonäkö noin muutenkin. Mutta juuri tuon tapaiset mullakin oli silloin kun lähdin tänne pieni ikuisuus sitten. En vain tiedä enää jaksanko jatkaa blondilla linjalla, kun oma väri on todella tumma. Mihin suuntaan sitä jaksaisi alkaa vaihtamaan? Punaistakin pitäisi jatkuvasti olla värjäämässä, että se pysyisi hyvännäköisenä. Paineita!


Mutta joo, jos siirryttäisiin tällaisten taidokkaasti otettujen kuvien avulla hieman eiliseen. Long story short: Ensin piti mennä istumaan pubiin, mutta Malinin tuttu DJ ilmoitti että päästäisiin Penthouseen ilmaiseksi sisään, pöytään - ja juomatkin maksetaan. Eipä tuota kauheesti tarvinnut miettiä mitä tekis.

Kävin ostamassa itselleni ihanan värikkään mekon (joooo joooo ei saanut ostella vaatteita ennen kesää, tää oli hätätapaus, ei ihan varmana ollut mitään päälle pantavaa!) ja siihen kultaisen vyön. Mulla ei tuollaista väriläikkää kaapista vielä löytynytkään ja nyt täytyy myöntää, että olen aika rakastunut siihen. Toi mekko ansaitsisi vielä oman postauksensa, vaan menköönsä nyt tällaiset epäedustavammatkin kuvat. Joka tapauksessa leikkaukset siinä on aivan täydelliset edessä (ja myös takaa tuollainen avonainen) vaan ei silti liian paljastava. Kaveriksi ostin kultaisen vyön kun keltaistakaan ei löytynyt. Olis ollut aika ihanan karkki, kun ois saanut yhdistettyä pinkin mekon ja kirkkaan keltaiset kengät/vyön.



Heitin sitten kaveriksi nahkatakin ja kengät niin en ollut liian prinsessa. Tykkään vähän sekoitella noita tyylejä - esim. pitsinen mekko ja nahkatakki = <3
On taas muuten niin pirun edustavia kuvia... Nooooh.. Ei voi mitään.
 

Superstara Malin <3
Tosiaan saatiin tuolta sitten DJ:n kopista ja myöhemmin muualta VIP-tiloista oma pöytä käyttöön. Kelpaa.


Kuvanlaatu sairaan huono, mutta yritys hyvä kymmenen.
Penthouse sijaitsee siis melko keskustassa, Sohon ja Chinatownin lähettyvillä kahdeksannessa (muistaakseni) kerroksessa. Maisemista näkyy mm. London Eye ja Big Ben (tuo keltainen valoläiskä tuolla..)



Jepjep.
Populaa oli liikkeellä niin pirusti (kuten aina perjantaisin) - me keskityttiin sitten nauttimaan musiikista ja tanssimaan. Nämä tyttärethän kuppia ottaa yleensä molemmille jaloille, itse oon melko paljon hillitympi :D Vaikka rakastan käydä ulkona niin onhan se kiva jälkeenpäin muistaa että oli hauskaa. Oikeastaan ei voi sanoa että olisin ollut edes humalassa eilen, ellen sitten kaikesta "glamourista" ja upeista maisemista :>
(Ei ole entiseen paluuta, Nurmeksen yöelämä. Terkut Obottaan.)

 
Siinähän tuo ilta meni nopeaan ja kaikki lähti vähän eri teille sitten jossain vaiheessa. Me jatkettiin Essin kanssa vielä johonkin klubille joka on auki kolmesta yhdeksään - minä lähinnä sen takia, että ois lämmin paikka odotella metron aukeamista. Jostain Old Streetin perukoilta suunnistin sitten seitsemäksi kotiin. Toiset oli jakkupuvuissaan matkalla töihin kun eräs nilkuttaa himaan yön jäljiltä :DD Vähän virnistytti vaan onpahan oikeasti aamuinen Lontookin nyt nähty.
Puoli kahdeksalta nukkumaan ja yhdeltätoista 3 ja puolen tunnin "yöunien" jälkeen virkeänä kuin peipponen ylös, kauppaan ja nauttimaan tästä ihanasta säästä. Tylsät turistit ei eilen jaksaneet lähteä klubbailemaan meidän kanssa, joten pitänee kohta puolin lähteä etsimään moiset käsiinsä tuolta jostakin Lontoon keskustasta.
(Niin - ja se Guessin laukku!)

2 kommenttia:

  1. Hei tosi kiva tää sun blogi! Itekki oon unelmoinu Lontooseen muuttamisesta jo vähän aikaa. Haluisin kysyy että mitä töitä teet siellä elämiseks? Ja mistä löysit sun tänhetkisen kämpän? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)
      Töistä oon koittanut puhua täällä mahdollisimman vähän, mutta sanotaanko nyt näin että pomoni on toimitusjohtaja/ulkomaankonsultti jonka avuksi minäkin matkasin Lontooseen siksi aikaa kun hänellä on täällä pesti. Tätä kautta myös kämppä. Netissä on kyllä useita sivustoja joista voi etsiä asuntoa Lontoossa, varsinkin soluasuntoja joissa asuu monta ihmistä (ja jotka omasta mielestäni ovat parhautta) samoin kuin töitäkin! :>

      Poista