torstai 5. heinäkuuta 2012

Kuningatarta moikkaamassa.

En olekaan vielä ehtinyt julkaista kuvia paraatitunnelmista Jubilee-viikonlopulta. Mitenkään hirveästi en kuvia itse paraatista ottanutkaan, sillä se olisi siinä ihmispaljoudessa ollut melko mahdotonta. Videota otin sekä venekulkueesta, että kuninkaallisista, mutta niiden lataamiseen menisi taas ikuisuus.
Porukkaa oli kuuleman mukaan alkanut kerääntyä aloituspaikalle jo kahdeksalta aamulla, vaikka paraati alkoi iltapäivästä ja meidän edessä oli yksi ryhmä tullut varta vasten tapahtumaa juhlistamaan Kanadasta saakka.


Kuninkaalliset purjehtivat siis pitkin Thamesia tervehtimässä kansaa joka kerääntyi ympärille kaduille sekä silloille hurraamaan. Sinne tänne pystytettiin myös suuria screenejä joista pystyi seuraamaan tapahtumia paremmin. Ihmiset oli olleet todella kekseliäitä noin vaatetuksen suhteen, värikoodi oli luonnollisesti aika selkeä :D


Päivän suosikista ei tarvinnut vääntää kättä kenenkään kanssa, jokaikinen britti taitaa rakastaa Katea.
Harry tuli huutoäänestyksen perusteella hyvänä kakkosena.
Ja upeana Kate edusti tuolloinkin, ei voi sanoa muuta. Muuan italialaiset vieressä puhkesi vuolaisiin ihasteluihin ja kaikki arvioivat heti kuinka "gorgeous" tuleva kuningatar on.
Mun oli ennen todella hankalaa ymmärtää, miten kuninkaallisten fanittaminen joissain maissa on enää mahdollistakaan, mutta varoitus: se onkin erittäin tarttuvaa :D


Meiltä oli tuohon aloituspaikalle noin kymmenen minuutin matka, Battersea Bridgelle siis. Tuon kuvassa näkyvän sillan yli olen tarponut kymmenet kerrat lenkilläni ja itseasiassa ensi viikolla kun muutan takaisin Lontooseen se kämppä on aivan Battersea Bridgen ja Kings Roadin kupeessa : )
Se onkin sitten once in a lifetime, voin päästä vanhempana kertomaan kuinka joskus olen asunut Lontoon Kings Roadilla :''D Tuskin tulee koskaan olemaan varaa siihen pidemmäksi aikaa.

Suurin osa ihmisistä seurasi tapahtumia suosiolta tuolta suurelta screeniltä, mutta meikäläinen tunki väkisin ihmismassaan sillankupeeseen, että olisin nähnyt kaiken "livenä."
Eipä ole kyllä ennen tullut tällaisissakaan suuren luokan kansanjuhlissa oltua, missä jokaikinen kansalainen juhlii ja kaupunki on koristeltu jokaista zonea myöten kuningattaren kunniaksi.
Vaikka kaikki oli hirmu modernia, tuli vähän sellainen olo kuin olisi matkustettu ajassa reippaasti taaksepäin kaikenmaailman turnajaisten aikakaudelle :'D

Tässä ainoa kuva jonka nappasin ennen videolle vaihtamista alkavasta venekulkueesta. Ilma alkoi tuolloin jo harmaantua lisää ja pian alkoikin tihkuttaa. Sellaisia tunnelmia kotikulmilta :)
Tähän loppuun on pakko laittaa vielä kuva näistä Lontoon silhuetti-ripsistä. En ostanut, harmi, olisi ollut enemmän kuin sopivat tuonne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti