tiistai 27. maaliskuuta 2012

Porkkanapää tättärää..

Nyt on vihdoin ja viimein saatu ainakin hiukset kuntoon :D Istuin penkkiin ja sanoin, että "oikeesti ihan sama, tee jotain, semmoset aurinkoiset" - ja ne ainakin sain. Kun hiukset oli pesty kattelin itseeni peilistä ja mietin "what have I done?!" vaan nyt kun pari suihkukertaa on pahimmat punaisuudet vieny mennessään niin alan tykätä näistä koko ajan vain enemmän. Ensimmäinen päivä meni ratkuttaessa, että nää on ihan pinkit, vaan nyt ne on tuollaiset punertavan kultaiset. Blondin porkkanaiset? :D
En todellakaan tiedä, mutta kolmea erisävyistä kuparista/kultaista raitaa siellä on ja lopputulos on mukavan luonnollinen :) Käypi hyvin yhteen myös vihreiden silmien kanssa - ja oikeestaan on ihanan keväinen sävy noin muutenkin. Kiitos näistä!


Aurinko paistaa niin pirun kirkkaasti olohuoneeseen, että kuvien ottaminen on sula mahdottomuus  :'D Valo tekee noista hiuksistakin hieman vaaleammat kuin mitä oikeasti ovat.

No joo. Sain kuumeesta huolimatta eilen revittyä itseni sängyn pohjilta pienelle lenkille. Oli yksinkertaisesti aivan liian kaunis ilma, että olisin jäänyt sisälle koko päiväksi (jos kauppareissuja ei lasketa..) - ja niin on kyllä nytkin! Hurjan lämmin ja aurinko paistaa, kohta on pakko lähteä pihalle vaikkei siellä mitään toimittamista olisikaan :D Käytiin käppäilemässä Thamesin rannalla ja minä kuvasin kuin hullu. Kuvat on otettu jo joskus seitsemän maissa ja silti oli noin valoisaa.

Mulberry Place on ehkä lempparein rakennus matkalla meiltä Thamesin rannalle. Se on sellainen valkeaksi rapattu talo, joka näyttää siltä kuin se olisi repäisty suoraan Espanjasta tänne.


Mysterious Miss. M (ja mandariini.)


Siinä lukee I <3 Chelsea Riverside. Me too!Löysin jopa koivun, kun hieman etsin :D Ja sehän on ihan hiirenkorvilla. Varmoja kesän merkkejä, vaikka silti tuntuu oudolta elää näin kesäisesti kun hei, oikeesti, on vasta MAALISKUU?!


Normisti en jaksa välittää, kun näitä tulee niin kauheesti vastaan.. Mut tää oli ehkä jo niin hieno, että piti ikuistaa :D Hih.


Kuumeesta hönkivä olemukseni oli kirjaimellisesti turhan hot. Essi jos näät kuvassa jotain tuttua, niin tuuppa vain tänne hakemaan :D Voitais tehdä vaihtokauppa, kun kaipaan jo mun omia kenkiä.
Pitäisköhän sitä hakea jonnekin valokuvauskouluun, onko semmosia olemassa.. Vois olla ainoa joka kiinnostaa. Aika käy pian vähiin, apua, ja jonnekin ois ihan varmuuden vuoksi haettava.

5 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakat hiukset! Tekis itselläki joskus mieli punertavia hiuksia, mutta tähän mun mustaan kuontaloon pitäs käyttää niin tujuja kemikaaleja että taitaa jäädä haaveeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli lähes mustat hiukset kun vuosi sitten päätin blondata ja kerralla :D Kyllä siinä pikkuhiljaa latvasta karisi varmaan puolet pois :'D Oma väri taittaa kumminkin hiukkasen punaiseen niin tää on varmaan aika helppoa pitää :>

   Poista
 2. oijjojoijoi niin ihana sisäänkäynti tossa ensimmäisessa asunnossa - rakastuin!!! Sano että se on myynissä, joohan joohan????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä sun pitää kysyä talon omistajalta itseltään :D Reilu budjetti sulla ainakin on :D

   Poista
  2. kuule, budjetilla ei ole väliä jos on tuosta kyse <3

   Poista