keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Random.

Otsikko kertoo kaiken, en jaksa nyt alkaa jaottelemaan kuvia taikka tekstejä sen enempää: kaikki samaan soppaan :D

1. Lontoossa asuvat ihmiset, jos käytte Shepherd's Bushin Westfieldissä, niin ottakaa sieltä niitä maistiaispullia joita ne tarjoaa. Kanelissa ja sokerissa pyöritellyt pullanpalat sai mun ekaksi kommentiksi "heaven on earth" ja M:ltä "mä en ikinä vapaaehtoisesti lähtisi maailmasta, jossa on jotakin näin hyvää" :D
2. Jos pahasti hajottaa jossakin merkkiliikkeessä, älä ainakaan heitä kymmentä tic tacia naamaan - ne näyttää tarpeeksi paljon mielialalääkkeiltä muutenkin.
3. Fulham Roadilla kaikkien autojen joukossa ajeli mies sellaisella alkeellisella pyörällä - tiedättehän, hevosen korkuinen valtava yksi pyörä ja pienenpieni perässä, satula siellä yläilmoissa. Ainakin nosti hymyn huulille.
4. Cartier on tehnyt maailman kauneimman mainoksen, tsekatkaa tästä. Pidemmän puoleinen, mutta varsinkin loppua kohden jokaisen sekunnin arvoinen. Miksi kaikkiin mainoksiin ei panosteta samalla tavoin?


5. Käykää katsomassa The Artist. Elokuvana se ei välttämättä ole mitenkään maata mullistava, kertoo vain tarinan - mutta tekniikka on näkemisen arvoinen. Aina kaikkea ei tarvitse kuulla, vaan hyvästä näyttelijästä lukee paljon ilman ääntäkin. Lisäksi kohtaus, jossa äänet tulevat peliin painajaisen muodossa on hyvin mieleenpainuva - lisää tällaisia!
6. Lontoossa on alkanut pääsiäismunien metsästys! Kaupunkiin piilotellaan noin. 200 koristeellista pääsiäismunaa sinne tänne ja eksyessäni Covent Gardenissa metsästäessäni jotakin pientä helmikauppaa löysin jo ensimmäiseni :D 199 jäljellä.


7. Jos heität puolet vaatteista kevätvimmoissa suoraan roskiin, kannattaisi pitää huoli että ostat ensin jotain uutta tilalle - sitten ei tarvitsisi kiskoa päälle kaapista ihan mitä tahansa.


8. Älä luule, että pärjäät täällä näiden särkylääkevalikoimalla. Vahvimmat on hiukan päälle 300mg. Oikeesti, mun pitäis vetää niitä vähintään 4 että tuntuis jossain. (Viisaudenhammas poraa leuassa.)
9. Lintuja metsästävä bordercollie on hupaisa näky ja koiran kanssa hengailu on muutenkin mukavaa :> Ainakin, jos se ei ole oma - hah. Tälleen eläintenhoitajana piskit menee kyllä duunin puolesta, mutta hetkeen en ottaisi omiin nurkkiin pyörimään yhtäkään. Riittää tuolleen pieninä annoksina.


Nyt tää lähtis keskustan maille shoppaamaan ja syömään jotakin aamupalaa (kellohan on jo vähän päälle kolme.) Päätä särkee kamalasti ja en kyllä ala jos sairastun justiin Suomen reissulle! Tosiaan perjantaina lennän sinne vähän päälle viikoksi, lähinnä kissoja halailemaan. Kuvittelen meidän jälleennäkemisen samanlaiseksi ku tuossa Cartierin mainoksessa :D Värmääään.

2 kommenttia:

 1. Upee toi mainos!!

  ps. Viimisestä kuvasta tuli ihan semmoi tunnelma et oot eksyny jonnekkin vanhanajan britti maalaismaisemiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin sen ekaa kertaa leffateatterin isolta kankaalta ja kunnon laadulla - toivoin että toi mainos ois vaan jatkunut ja jatkunut :DD
   Toi kuva on otettu tuolta Battersea Parkista, siellon kaikkia vanhanaikaisia pieniä rakennuksia :>

   Poista