torstai 29. maaliskuuta 2012

KESÄ!

Nyt sanon sen, olkoonsa vaikka kuinka maaliskuu :D Istuttiin tänään Essin kanssa Hyde Parkissa muutama tunti pahimman paahteen aikana (12-3p.m.) ja mä paloin siellä. Samoin Essi - ja me ollaan molemmat sellaisia ettei koskaan muisteta käyttää aurinkorasvaakaan, koska ei me ikinä paleta. Whaat :'D Mulla on nyt söpösti punainen rintamus ja sit toinen puoli naamaa - vähä niinku Batman leffan Harvey Dent. Okei, ei ehkä niin paha.
Mutta siis joo, tänään oli todella kuuma ja todella kaunis, aurinkoinen KESÄpäivä. (Here comes the sun dadada...) Essin kanssa jauhettiin nurtsilla asiaa ja jäätelöä kunnes se lähti treffaa sen nykyistä Mr. Oikeaa ja minä vaihdoin seuraa kämppikseeni, jonka kanssa heitettiin kunnon turistikierros. Nyt on siis hyvinkin turistisia kuvia tiedossa kaikille Lontoon ihastelijoille, olkaa hyvät! Aloitetaan tuolla Hyde Parkin kuvasaldolla, joka jäi melko vähäiseksi kun loppujen lopuksi maattiin vaan ku pohjosesta revityt mursut helteessä. Tai ainakin itellä olo oli vähän sinne päin.

Meikä oli liikkeellä vähän hupsun näkösenä. Heräsin aamulla näyttäen pystyynkuolleelta jyrsisältä joten meikkaamiseen oli kerrankin panostettava. Hiuksia taas en millään jaksanut, kasasin vaan ihme ponnarin taakse ja tälläsin edestä koko luonnonkiharaista puuhkaa jonnekin suuntaan. Tuollaisia ihania karkkisävyjä oli pakko ostaa Bootsista kun halvalla sai :) Niin ja kuvassa myös maailman söpöin rusettimekko - sekä tänään päälle eksynyt sinertävä ja tosi rento paita jonka löysin Primarkista neljällä punnalla.

 

 

Sitten seuranvaihdos ja lähdettiin käppäilemään vaan jonnekin suuntaan, keskustaan päin. Oli muuten eilen melko pro-olo kun mun suuntavaistolla (oon siis Suomessa eksynyt mm. Turun kauppakeskus Hansaan) osasin kävellä esim. Piccadilly Circukselta Covent Gardeniin vaikkei mitään tuttuja paikkojakaan ollut kauheesti välissä. Sellainen olo vain että "tuonne päin.." - samoin tänään osattiin hienosti suunnistaa Hyde Parkista Big Beneille sun muille (vaikkei se nyt niin taitoa ehkä vaadikaan) - kiva kuitenkin huomata, että suuntavaisto ja koko Lontoon hahmotus ylipäätään kehittyy hieman :>

Joo niin tämä. Eli siis Buckingham Palace - jonka olen pari kertaa ohittanut vain jonakin tönönä. Älkää syökö, mutta ei toi millään tapaa pistä kyllä silmään ainakaan silleen, että kiinnittäis mun huomiotani. Tai sitten olen vain aina ihastellut tuota vastapäätä olevaa kultaista patsasta..Leijona ja Yksisarvinen.
Alla olevat kuvat on välietapilta St. James Parkin kautta.Ja taas löytyi lisää pääsiäismunia :D Alla oleva paikka oli satumaisen kaunis, eikä fiilistä oikein saa ikuistettua. Kuitenkin noi vaaleanpunaiset terälehdet satoi koko ajan maahan kuin lumena ja maassa vilisteli oravia, puissa istui sellaisia suuria vihreitä papukaijan näköisiä lintuja.. Katsoin ensin, että varmasti on karannut, mutta kämppis valaisi että kyllä niitä elää täällä ihan luonnossa.


Yhteissaldo tähän mennessä seitsemäntoista munaa.. Vielä 183 kappaletta löytämättä :'DKuinka monta turisti-elementtiä löydät ylläolevasta kuvasta?
Toivottavasti aurinko alkaa pian lämmittää Suomessakin :>

4 kommenttia:

 1. Wautsi wau, siellähän on jo todella vihreää! Voi kunpa täälläkin onnistuisi jo polttamaan naamansa! Iltapäivällä kyllä aurinko paisteli aika mukavasti täälläkin. =)

  Voi että tekee mieli Lontooseen näitä kuvia katsellessa... En ole koskaan vielä käynyt siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se pikkuhiljaa ala sielläkin lämmittää enemmän :)
   Minäkään en ollut vielä viime syksynä, mutta vei kyllä täysin mukanaan, niin kuin saattaa jo päätellä :D Ehdottomasti siis kannattaa käväistä!

   Poista
 2. Eeei hitsi! Miten voi olla noin upeita puita? huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on joku kieroutuma noihin puihin, en voi olla kuvaamatta kun ne on musta niin kauniita :D

   Poista