tiistai 13. maaliskuuta 2012

Rock of Ages!

Perjantaina suunnistettiin Shaftesburyn teatteria kohti katsomaan suurella porukalla musikaalia. Rock of Ages on kaikkialla todettu kehuttu ja kun miehiäkin oli matkassa, niin piti valita jotakin vähän kaikille. Ei sillä, ettei naisella voisi olla hyvää musiikkimakua - tää oli nimittäin just eikä melkein nappiin ainakin minulle!
Teatteri oli erilainen (vähemmän snobi) verrattuna Piccadillylla sijaitsevaan teatteriin jossa käytiin katsomassa Mamma Mia! - pienempi ja penkit ei olleet jyrkässä kulmassa lavaan nähden, vaan ihan normaalisti. Hyvin tuonne näki silti, vaikka meilläkin oli edullisemmat liput : )Saatiin tuollaiset huiput tekosytkärit ledivaloilla, joiden kanssa fiilistellä :D On se hyvä, miten pienistä asioista aikuisen ihmisen voi saada onnelliseksi. Hienosti kuluneet oli kynsilakatkin, tottakai vain teemaa ajatellen. En voi kehua MaxFactorin kynsilakkoja, nyt aiheesta hieman poiketen. Ei kestä päivääkään.

Takaisin asiaan, toi musikaali oli ihan huippu. Nautin paljon enemmän kuin Mamma Miasta, vaikka vanhat lukijat tietää, että sitäkin jaksoin hehkuttaa. Tässä oli kuitenkin ihan kaikki just eikä melkein: musiikki (ja vielä klassikot!), huumori joka sai yleisön aidosti ulvomaan naurusta ja mahtavat esiintyjät kylmäävän upeiden ääniensä kera. Tää on sellainen musikaali, joka kannattaa mennä katsomaan vaikkei ystäväpiirissään välttämättä musikaaleja harrastaisi - voin luvata, että on sen arvoinen! Lisään tähän muutaman kuvan virallisilta sivuilta.

Naiset!
Jos joudutte raahaamaan mukana jotakin apinaa, jonka mielestä musikaaleja ei kukaan mene katsomaan ja ne on muutenkin aina tosi "lame" niin tänne ei kaksilahkeisia pitäis olla kovin hankalaa houkutella ihan jo tuon puvustuksen tähden. Suurinpiirtein joka kohtauksessa siellä roikkuu vähintään yksi tyttö jossain tangon päässä :D
(On siellä meillekin katseltavaa...)

Menihän pointti nyt varmasti perille? Jos tahdotte laatukomediaa niin Lontoon matkalaiset suuntaa kulkunsa nyt heti varaamaan lippunsa Rock of Agesiin! Lisäksi tuossa saa keikan kaupan päälle, niin uskomattoman hyvin nää vetää. Mulla ei nyt tähän aikaan yöstä riitä enää kirjallinen lahjakkuus kuvaamaan kokemusta sen paremmin, joten menkää itse toteamaan sanani todeksi ja nauttimaan :)

Huomenna koitan postata taas kaikesta muusta, mitä tässä on kerennyt tapahtumaan ;>

2 kommenttia:

  1. Mä en varmaan saisi miestäni kirveelläkään tuonne, vaikka vähäpukeisia naisiakin olisi tiedossa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha hah :D No mutta huumorikin on kyllä aika hurttia, että ehkä sen avulla ;>

      Poista