sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Aurinkoinen lauantai!

Wohoo, viimeiset kolme päivää onkin ukkostanut ja satanut enempi vähempi, joten eilen viimein päästiin kunnolla pihalle kämpiltä :D Kuvapostauksen muodossa tulossa juttua, koska nytkin pihalla on aika hyvä ilma ja sitä ei saisi hukata. Lähdettiin siis Piccadilly Circukselle päin aikeenamme mennä vihdoin ja viimein katsomaan The Descendants - juostiin suunnilleen bussin ovelle asti, joka päätti sitten lähteä ilman meitä. Eipähän siinä, odoteltiin toinen ja imettiin samalla aurinkoa itseemme. Perillä viimein leffa oli alkanut ajat sitten, joten istuttiin hetkeksi turisteilemaan siihen Piccadilly Circuksen patsaan ympärille miettimään maailman menoa.Ikäkriisi iskee, näytän aina ihan kurpalta hehkeen ja nuoren kämppiksen vieressä.
Ei enää näitä kuvia :DDD

Tosta kun lähtee käppäilemään Covent Gardenia kohti tulee sellainen alue, jossa on about kuusi (nopeesti laskettuna) suurta leffateatteria lähes vieri viereen, joten katottiin uusi kohde joka oli alkamassa parin tunnin päästä. Niinpä käytiin herkuttelemassa päivällinen klubilla ja taivaallinen jäätelö-annos Häagen-Dazsin jäätelökahvilassa (en keksi tuolle parempaakaan sanaa.)


Koska kellon seuraaminen ei kummallakaan tunnu olevan järin vahvoilla meinattiin myöhästyä siitä toisesta leffastakin - mutta ehdittiin lopulta kuitenkin! Käytiin siis kattomassa This Means War. Olihan siinä hetkensä kun sai nauraa (ja paljon) - mutta ei nyt mikään maailmaa mullistava katseluelämys kylläkään :D Sitä mä vain mietin, että millaiset kunto-ohjelmat näillä tähtösillä oikein on kun ei toi Reesekään tunnu vanhenevan laisinkaan.


Leffan jälkeen (on muuten hämäävää käydä leffassa keskellä kirkasta päivää, aina elokuvan loputtua on sellainen olo kuin olisi yö) harhailtiin Trafalgar Squarelle jossa oli populaa juhlistamassa St. George's Dayta. Hengailtiin suihkulähteellä ja jäätiin kuuntelemaan hyvää musaa - The Robbie Boyd Band. Hyvin vetivät, sellasta hyväntuulista folk-musan tapaista, vähänku rentoa Coldplayta. Ostin jopa levyn, varmaan ensimmäisen noin viiteen vuoteen (ya ho, ya ho, a pirate's life for me...)Kapinallinen M-parka lähti metsästämään meille pelikortteja, että voidaan pelata ja kuunnella musaa tossa suihkulähteellä, mutta joku vartija oli estänyt sitä tulemasta enää takaisin sisälle. Tää oli sitten kiivennyt/hypännyt aidan yli, kun ei mullakaan sattunut puhelinta olemaan matkassa :'D Hahah, vaivalla ansaitut pelikortit siis. Eipähän siinä, kello oli jo jotain seitsemän kun lopulta lähdettiin kämpille päin ja kaupan kautta himaan katsomaan Two Broke Girlsiä (samaistun :D) - äiti sai muuten hyvät naurut, kun pari päivää sitten sanoin skypessä, että "lähen kohta kylille." Toi on niin paatunut lause, ettei siitä mihinkään pääse oli kyseessä 8000 asukkaan kotikylä tai 14 miljoonan ihmisen suurkaupunki :D Sitä paitsi joka paikka alkaa tietyn ajan kuluessa tuntua pienemmältä ja pienemmältä mitä enemmän siihen tutustuu.
Näihin sanoihin tällä kertaa :>
PS. En vielä värjännyt hiuksia pinkeiksi, vaikka ne aivan ihanat kesäksi olisikin! :D

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, tahtoo lähteä lontooseen kun näitä katselee!

  Saitko muuten mitään vastausta sieltä Korkeasaaren kesäduunista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Se onkin erittäin hyvä kysymys, sähköposti ei nimittäin päästä meikäläistä tarkastamaan tilannetta :D

   Poista
 2. Totta, reese näyttää samalta aina vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita on kanssa muutama muu, jotka ei tunnu vanhenevan ei millään. Paitsi eihän Reese tietty vanha vielä olekaan, joku 36 vissiin :)

   Poista
 3. Niin ihania kuvia - siis Lontoossa on nähty aurinkokin viimeisen kahden viikon aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo, ton yhden päivän verran! :D

   Poista