sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kipeänä kuten aina.

Hei kaikille ja sori, etten oo postannut koko viikonloppuna mitään. Syy on niinkin käytetty, kuin kipeys (edelleen) - tää flunssa ei millään suostu menemään pois! Aamulla menee kolme kertaa enemmän aikaa vain ihmiseltä näyttämiseen ja tuntuu kuin pää ois täynnä jotain hammastahnaliisteriä -.-' Kuten voi huomata nykyinen olotila myös lisää verbaalista lahjakkuutta. Sori.


Kokeilin tänään tuollaista persikkaista meikkiä, joka ei tietenkään näissä valottuneissa kuvissa pääse oikeuksiinsa. Loppujenlopuksi en tiedä mitä mieltä olla. Meikki tuntui ihanan "lomaiselta" vaan kenties kannattaa odotella, että iho on hieman päivettyneempi. Lisäksi nuo hiukset on tarpeeksi oranssit muutenkin :D


Perjantaina oli vähän pilvinen, mutta lämmin ilma ja käytiin Rosen kanssa heittämässä lenkki Battersea Parkissa. Nyt se on entistä kesäisempi kukkineen ja suihkulähteineen, mikään ei kyllä herätä tuollaista aamulenkkiä paremmin :)
Ihana oli vain löntystellä koiran kanssa ja kuvata kaikkea mahdollista. Ajattelinkin, ettette varmaan ainakaan Suomen puolella pistä pahaksenne jos tää postaus meneekin vielä ihan vain kesäisten puisto-kuvien parissa.

Jos joku kaunis päivä pääsen pihalle kunnolla täältä sairastamasta, niin postausten tasokin voipi nousta :D

2 kommenttia:

  1. Niin kaunis tuo sun meikki ja sopii sun hiuksiin hyvin. Sä oot niin nätti !!!

    VastaaPoista