maanantai 16. huhtikuuta 2012

Pohdintoja.

Hei kaikki ihanat!
Ja ihan ekana sori kauheesti tästä blogihiljaisuudesta, yksinkertaisesti on taas ollut niin paljon tekemistä ettei oo jaksanut päivittää juuri mitään :'D Shame on me! Silti täällä on näköjään porukkaa jaksanut päivittäin käydä tsekkaamassa oisko tullut uusia juttuja, kiitos paljon siitä :)

Mitä mä sitten olen olevinaan tehnyt = viettänyt pääsiäislomaa! Ja lenkittänyt urakalla piskejä taskurahojen toivossa, lihakset huutaa hoosiannaa ja en varmaan kävele kunnolla enää ikinä. Oon jotenkin onnistunut jumittamaan mun selän ja lantion alueen niin, ettei jalkoihin oikein kierrä veri. Mikähän tähänkin sitten auttais, ei oo nimittäin mukavin mahdollinen tunne, kun jalat puutuu koko ajan kävellessä.

Lisäksi oon stressannut kuin hullu ja tsekannu kaikkia mahdollisia mahdollisuuksia netistä ja koittanut päättää, että mitä ihmettä oon oikein tekemässä elämäni kanssa. Noin kahden kuukauden päästä nimittäin loppuu duuni ja sen jälkeen ei ole koulua/töitä/kämppää/kaupunkia tai mitään minne mennä :D Apuaaa.. Ehdotuksia otetaan vastaan, sillä paineet alkaa pikkuhiljaa olla aika kovat :'D
Hankalaa on. Rakastan Lontoota ja ikävä oisi ajatella elämää tällä hetkellä missään muualla. Voisin varmaan tehdä kesän töitä Suomessa, mutta paluu ois kyllä silti vahvasti mielessä. Ehkä mä vaan asetun Essin vaatekaappiin ja koitan löytää töitä yötä päivää. Tätä se teettää kun on aina saatava tahtonsa läpi :D Oisin tietysti voinut vaikka hyväksyä tutun ja turvallisen klinikkatyön Helsingistä, vaan ehei, tietenkään. Miksi minä niin tekisin?


Huonolaatuisten kuvien kautta asiasta kukkaruukkuun, kävin Bootsista ostelemassa Umberto Gianninin tuotteita ja nää on ihan älyttömän hyviä! Itselläni on kiharille hiuksille tarkoitettua lakkaa ja muotovaahtoa, sekä sitten tuollaista kiiltoa antavaa suihketta ja voin suositella sydämeni pohjasta.
Näiden kanssa luonnonkiharoita hiuksia ei tarvitse edes pahemmin kihartaa jos tahtoo kauniin lopputuloksen - ja tuoksukin on hyvä (se Smirnoffilta haiseva lakka lensi samantien roskikseen..) - tuossa purnukassa taasen on hiusnaamio joka sekin osoittautunut tepsiväksi!
Lisäksi mainostan vielä hiukkasen Katy Perryn tekoripsiä, jotka on tähän mennessä parhaat joita koskaan olen käyttänyt. Ei liian pitkät räpsyt, vaan tuuheat ja juuri oikean mittaiset. Luonnollinen, kaunis lopputulos on taattu.Pääsiäisen kunniaksi ostettiin myös kukkia keittiöön ja heti ne piristää koko huoneen ilmettä kummasti :)
Btw. melkein odotan, että jos tänne oon jäämässä, niin syksyllä pääsis muuttamaan "oman tasoiseensa" paikkaan :D Ei oo nimittäin yhtään kivaa aamusella meikittä ja silmät ristissä törmätä freshinä lenkiltä palaavaan superkauniiseen filmitähti-naapuriin (ja kun täällä et voi paeta small talkkia mihinkään suuntaan..)
Ja loppuun vielä kuvina tiivistettynä sitä, mistä Lontoossa pidän. Voit kävellä ihan normaalisti keskustassa suunnistaen Piccadilly Circukselta Covent Gardeniin päin, kun sivusilmällä huomaat jokseenkin hämärän nimen näyteikkunassa - Sademetsä kahvila? Kun päätät uteliaisuudesta poiketa hieman reitiltä, niin yht'äkkiä pienen eteisen jälkeen avautuu kokonainen sademetsäksi lavastettu mesta jonka tarkoitusta en edelleenkään ymmärrä :D Siististi se oli tehty ja paljon siellä oli myynnissä pehmoleluja ym. jännää. Alakerrasta nappasin kuvaa tuolleen portaissa, siellä ilmeisesti oli ravintola (ja siistit eläinpenkit!) - pitänee joskus mennä testaamaan..

4 kommenttia:

 1. Haluun ehdottomasti tollaseen sademtsäkahvilaan!! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se vaikutti aika jännältä :DD

   Poista
  2. Rainforest Cafe on nimestään huolimatta ravintola :) muistaakseni sieltä saa aika perusruokaa, mutta sisustus on hauska niin ku varmaan näitkin + välillä "sademetsään" tulee "myrskyjä" jolloin ravintolan valaistusta vähennetään ja taustalla soi ukkosen, sateen ja muita vastaavia ääniä. Kannattaa käydä!

   Poista
  3. Joo mä tosiaan kurkkasin tuolta portailta vain, että ravintola siellä taitaa olla :D Mutta kaikessa sekasotkussaankin todella hauska idea! :)

   Poista