maanantai 30. huhtikuuta 2012

Jersey Boys!

Nyt on taas tapahtunut vähä vaikka mitä, pitää päivitellä lähipäivinä lisää :D
Tosiaan viikonloppuna käytiin kattomassa Queenin musikaali, vaan eihän se siihen jäänyt! Vaan heti seuraavana päivänä suunnattiin taas porukalla musikaaliin, vähän sillä mielellä että mistä nyt saa lippuja - ja nyt on sitten toikin nähty :D Jersey Boys kertoo siis Frankie Vallin & Four Seasons:in tarinan jos joku sitä ei tiennyt. Nyt jos menette googleen niin huomaatte, että vaikkei 60-luvun musiikkia olisi tullut kuunneltua niin siellä on muutama klassikko joilta ette oo voineet välttyä millään.
Tällä kertaa sain muutaman kuvan napsittua jopa itse teatteristakin. Koitin tuolta ylhäältä saada jotain kokonaiskuvaa, muttei se millään onnistu. Tää teatteri on lisäksi aika pieni. Onhan näitä nyt jo neljä erilaista nähty :'D Rock of Ages pitää silti pintansa parhaana musikaalina!

Terveellinen elämä hieman kärsi tuossa, kun perjantaina käytiin intialaisessa ja lauantaina kiinalaisessa syömässä. Siitä huolimatta oon tainnut jonkinverran laihtuakin, kun ei oo tullut mussutettua mitään karkkeja sun muita mättöjä. Harmi vaan ettei täällä ole vaakaa niin paha mennä sanomaan.
Tänään paistoi jo aurinko (<3) mutta monta päivää tuntui satavan ihan putkeen oikeasti yötä päivää -.-' Ei mitään taukoa! Kiva siellä musikaalissakin käydä, kun pitää pinkoa menemään ku aropupu ettei ois ihan litimärkä loppujenlopuksi. Ja siltikin olin juuri sitä.

Niin ja btw. hyvää vappua kaikille Suomeen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti