lauantai 12. toukokuuta 2012

Anteeksi!

Otsikko kertoo kaiken. Blogihiljaisuus ei tosin tällä kertaa ole minun syytä, vaan ihan bloggerin :/ Jouduin taistelemaan pari viikkoa näiden julkaisujen kanssa, kun ei millään oisi suostunut päivittämään ja sitten yhessä kohtaa alkoi jo ininä, että täytyisi ostaa lisää tilaa - noita kuvia kun on muutama tänne tullut napattua.
Nyt onneksi (toistaiseksi) kaikki näyttää pelittävän ja hyvä niin! Sain vihdoin julkaistuksi myös aikaisemman postauksen, joka on kirjoitettu joskus vapun korvilla. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Mitähän kaikkea tässä välissä onkaan sitten kerennyt jo tapahtua..
Käytiin ainakin katsomassa yksi musikaali lisää, Ghost siis ja ainakin se oli hyvin erikoinen verrattuna muihin. Tässä käytettiin paljon kaikenlaista tekniikkaa ja optisia harhoja hyväkseen. Muutama juttu oli sellaisia jotka jo tajusi (esim. seinien läpi käveleminen) mutta pari ihan uutta kikkaakin tuli vastaan! Esimerkiksi yhdessä kohtaa näyttelijä saatiin kesken kohtauksen yhden äkin vaihtumaan toiseksi näyttelijäksi - en vieläkään ymmärrä, kuinka se on saatu aikaan, mutta sehän on vain onnistumisen merkki! :D

Rosen kanssa olen ulkoillut ahkerasti ja pistänyt puntia säästöön sen minkä saan laitettua. Toi boss nro. 2 jo sanoikin, että jos päätän tulla takaisin Lontooseen voisin asua heillä, heillä kun on tyhjiä huoneita (no älä, siinä talossa on varmaan yhdeksän kerrosta) - olin vain jotta Käypi! Ja kiitos tästä :D
Saa nyt nähdä mitä sitä keksii, ahkerasti olen koittanut ajatella kaikenlaista, mutta pää lyö pelkkää tyhjää. Sen näkee sitten, vaikkei tässä aikaa kamalasti kesäkuuhun olekaan!

Aurinkokin tällä viikolla ollut voiton puolella, yksi päivä käytiin auringonpaisteessa Bootsista meal deal (voileipä/wrap, juoma ja snack alle neljä puntaa) joka käytiin apöstämässä Thamesin rannalla. Jotkut äijät lähti justiin kajakilla melomaan meidän silmän iloksi, siinäkin mielessä että yksi pyörähti sen veneensä kanssa ympäri :'D Mahto olla lämmintä vettä.. Nyt oon ollut täällä kämpillä taas yksin torstaista lähtien ja thank god huomiseksi on sovittuna ohjelmaa Essin kanssa.

Tästä lähtien pitäiskin taas pystyä päivittämään blogia entiseen malliin - jopa kuvien kanssa ;>

2 kommenttia:

 1. Kannattaa ladata kuvat jonkun muun palvelun kautta, niin ei tila täyty :) Mä lataan aina photobucketilla, se on helppo ja ei yleensä muuta kuvien laatua huonommaksi.

  Niin ja tuon alemman postauksen hame on aivan ihana, mäkin tahdon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Photobuckettiin mulla onkin jo tili, pitää ottaa ahkerampaan käyttöön :)
   Se on kyllä kaunis kieltämättä! :D

   Poista