torstai 24. toukokuuta 2012

Helle ja British Museum.

Nyt ois taas kyllä kymmenen postauksen edestä asiaa!
Ihan ensimmäisenä, tänne saapui pari päivää sitten kunnot helteet. Talon kaikki ikkunat on auki, mutta ei sillä oikeestaan ole väliä koska sisä- ja ulkoilmalla ei ole eroa. On jotenkin tosi lomainen olo, kun tuulikin on todella lämmin ja aah ihanaa <3 :D Aivan kuin jossain Espanjan auringon alla olisi!

Sen huomaa kyllä ihmisistäkin, yhtäkkiä liikenteessä tuntuu olevan tuplaten porukkaa. Kaikilla kesävaatteet, hymyt ja hiukset laitettuina. Reipas mieli ja kesäinen fiilis tarttuu jokaiseen.

Mä ajattelin nyt olla ahkera ja postata lähipäivinä enemmänkin juttua, kun ollaan käyty shoppaamassa Harrodsin nurkilla ja Oxford Streetillä. Jotta tässä blogissa kuitenkin säilyisi edes jonkinlainen järjestys, niin tänään keskitytään British Museumiin, jossa käytiin vierailulla pari päivää sitten.


Ihan ensimmäisenä kaverin salakuva päivän hienoimmista hiuksista! :D
Minähän tietysti unohdin kameran kotiin (mitä en tee öö, ikinä) joten kaikki kuvat on otettu jokseenkin haasteellisella vempeleellä. En ala avautumaan siitä sen enempää.

Mitä paikasta nyt sitten sanoisi ~ ainakin se on suuri.
Valtavan suuri. Sanoisin, että kannattaa ehkä valita vain ne kaikkein eniten itseään kiinnostavat asiat, joihin käydä tutustumassa. Mulla kun on pienestä asti ollut tämä rakkaussuhde intiaaneihin ja kaikkeen liittyvään niin käytiin kiertämässä Etelä- ja Pohjois-Amerikan historiaa, sekä myöskin muinaisen Egyptin juttuja.
Katto on upea, kelailin vaan kuka sen pitää puhtaana?

Ihan kaiken ne on kyllä raahanneet ja pöllineet paikalle :D
En tiedä teistä, mutta itse mieluummin matkaisin ympäri maailman ja näkisin kaikki hienoudet ihan siellä minne ne kuuluukin... Enkä vain jokseenkin irrallisena lätkästynä yhteen brittiläiseen museoon. Ainakin jos olisin jostain Egyptistä, niin kyllä pännisi, kun suunnilleen kaikki on viety :'D


"Two things are aesthetically perfect in the world - the clock and the cat."


Huh, yllä oleva muumio oli kyllä aika.. hämmentävän näköinen.
Alla näette sitten kuuluisuuden, nimittäin Kleopatran, jota paikalle mentiin katsomaankin. Siellä hän pölyttyy kaapissa kaikkien muiden kanssa osumatta sen erikoisemmin silmään.


Mutta nää kissamuumiot oli vielä jännempiä..Lopuksi löydettiin meille sopiva koulu ja käytiin syömässä fish & chipsit pienessä kahvilassa. Aina suloista käydä paikassa, jossa ilmiselvästi on omat vakioasikkaansa ja kuunnella sitten sitä huulenheittoa puolin ja toisin :D

2 kommenttia:

  1. Huh tota kampausta. Saanu tovin näpertää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei riittäisi kyllä itsellä aika eikä kärsivällisyys!

      Poista