torstai 24. toukokuuta 2012

Victory Parade.

Tästähän onkin jo aikaa, mutta lisätäänpä silti muutama kuva, kun kotoinen Fulham Road muuttui ihmispaljoudesta pursuilevaksi. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, Chelsea onnistui voittamaan Mestarien Liigan ja kerta Chelseassa asutaan niin pitihän tuo paraati mennä katsomaan, vaikken niin jalkapallon päälle ymmärräkään :D
Hassuinta tässä on se, että satuin ihan sattumalta katsomaan ikkunasta, kun pelaajat olivat vasta matkalla paraatin aloituspaikoille. Pokaali on siis bongattu ihan omalta sängyltä käsin! :D Ja koska kamera on aina lähettyvillä, niin tästä ihmeellisestä sattumasta onnistuin ottamaan pari kuvaakin.


Bussin ikkunasta voitte havaita isohkon pystin.
Meikäkin oli luonnollisesti sinivalkoisissa.


Tiukalla ponnarilla näyttää siltä kuin mulla ois jo ihan ruskeat hiukset!
Noh, tässä vielä muutama kuva väenpaljoudesta ja kaikenmaailman ikkunanpielillä ja porteilla keikkuvista ihmisistä. Sain loppujen lopuksi videokuvaa itse pelaajista ja partyista, mutta valitettavasti tuon minuutin Suomi-videonkin lataaminen kesti kaksikymmentä minuuttia, joten en tohdi edes kuvitella mitä tuon videon lataamiseen menisi :')
PS. Eräs blogeista perustamaton kaveri kysäisi, että onko järkeä kommentoida vanhempiin postauksiin, vai hukkuuko kommentit. Ihan nyt yleisesti kaikille: yksikään kommentti ei huku, vaan näen kaikki uusina tulivatpa sitten vanhoihin taikka uusiin postauksiin :)
PPS. Alla myös toinen uusi postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti