lauantai 12. toukokuuta 2012

Leffaputki sateisella säällä.

Hei vain kaikille!
Eilen oli aivan ihana päivä, todella lämmin ja aurinkoinen. Nyt on taas palattu tuohon harmaaseen ja sateiseen. Se on se karma, kun pääsin maaliskuussa polttamaan nahkani auringossa - nythän vissiin Suomessa on ollut tosi lämmintä ja keväistä? :D No mutta hyvä vain, että saitte kaikki vappuiset kelit sinne eikä tarvinnu juhlia simat jäässä.


Meillä oli eilen kaverin kanssa kunnon kuvaussessiot päällä. Kävin kyllä yksin lenkillä tuolla, mutta muutoin odottelin kämppistä saapuvaksi koulusta, että pääsis porukalla nauttimaan auringosta. Hän kuitenkin päätti olla tunnollinen oppilas ja jäädä koululle lukemaan jolloin meikä pistää varmaan viiteen eri numeroon viestiä: nähäänkö, pihalle heti, upee ilma! :D Lopuksi päädyttiin leikkimään kameralla ja voi hyväntähen taas. En tiedä mitä tapahtuu puolissakaan noista kuvista.Niin joo ja hamekin pääsi ulkoilemaan ensimmäistä kertaa. Tää onkin ainoa prinsessakuva, koska posettaminen jostain kumman syystä ei multa oikein luonnistu. Mutta ihan nappiin meni toi ostos kyllä! Lisäksi kävellessä toi kangas on niin ohutta, että se liehuu ilman tuultakin perässä kuin missäkin catwalkilla :D Siellä on kyllä alla lyhkäisempi kangas kanssa, niin ei tarvitse pelätä että näyttelis mitään liikaa vahingossakaan.Niistä kuvaajan taidoista :D:D Huomaa itse aina olevansa ihan OK kun antaa kameran toisen käsiin. Sori nyt vain.Meidän vaatimaton eteinen/aula mikä toi nyt on. Ja alla rakkauteni jota ilman olisin jo kuollut nestehukkaan ajat sitten.


Seura vaihtui sitten kun kämppiskin pääsi koulusta. Lähdettiin kohti Piccadilly Circusta (jälleen kerran) katsomaan leffaa (jälleen kerran) jonne tultiin 10min. myöhässä (jälleen kerran.) The Avengers Assemble ja oli kyllä hyvä :D Sai nauraa.


Noi marengit näyttää aina yhtä hyviltä suoraan bussipysäkkiä vastapäätä. En kyllä ymmärrä kuka tuollaisia sitten oikeasti syö.
Alla näkyy just aivan ihana ullakkoasunto! Tykkäisin juuri tollasesta :D
Toisaalta tollainenkin torni omalla pienellä parvekkeella menisi..


Uusi bussimalli!Samaran serkkupoika.


Kuka se siellä! <3
Fight Club on muuten yksi parhaimmista elokuvista ikinä :D
Hirmu tyylikkäät oli noi 3D-lasit, ihan sai omaksi :D
Huhhei.

6 kommenttia: