sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Tyrmiin tutustumassa ja muuta pientä.

Hei kaikille!

Mulla meni eilinen aika heikosti, nimittäin puoliltapäivin iski migreeni ja sen kourissa nukuinkin johonkin puoli seitsemään.. Arvatkaas, kuinka helppoa on nukahtaa normaaliin aikaan sitten kun heräät noin myöhään? Ei kovin. Niinpä tämäkin päivä menee täysin tötteröidessä.


Luin eilen brittiläisestä lehdestä artikkelia siitä, kuinka kehua toisia (ja itseään) luonnollisesti. Artikkelissa lueteltiin eri otsikkojen alla, kuinka kehua mm. vanhempaa, pomoa, etc. Stranger-otsikon alapuolella luki vapaasti suomennettuna seuraavaa: "Toisin kuin Amerikassa, täällä ei ole normaalia mennä juttelemaan vieraille ihmisille. Siksipä tuntemattomien kehuminen jääkin usein vajavaiseksi, koska emme halua antaa itsestämme hullun stalkkerin kuvaa."
Meinasin purskauttaa mehut pihalle :D Jos täällä ei mennä juttelemaan vieraille, niin mitäs sitten Suomessa?! Samana iltana kauppareissulla edessä oleva random häiskä alkoi jutustelemaan paremman puutteessa ostoksista. "Ooh, juustoa ja viiniä, mikäs sen parempaa!" ja tarjoutui valitsemaan illan jäätelön.

Oikella: random-kuva on random.
Ei vaan, unohdin viime postauksessa pistää suomipelin meikistä kuvia. Sinivalkoinen toimii yhdistelmänä muutenkin aika kivasti :>

Toissapäivänä käytiin tosiaan tutustumassa London Dungeoniin.
Ei se mikään pelottava kokemus ollut (okei, pari kertaa säikähdin) mutta lähinnä rahansa arvoinen toteutuksessa. Lavasteet, näyttelijöiden meikit, se miten kaikki oli suunniteltu.. Ei tuossa mitään ainakaan menettänyt! Hienosti olivat rakentaneet hämyisiä paikkoja ja näyttelijät vertaansa vailla :D Nauroin varmaan enemmän, kuin olisi sosiaalisesti hyväksyttävää.
Spoilerivaroitus: Oon aina kuvitellut, että siellä lopussa on vuoristorata, koska ulkopuolellekin kuuluu kunnon klonkutusta ja kiljahduksia. Niinpä istuinkin onnellisena ihme härveliin kierroksen lopuksi, vaikkakin heti kun turvakaaret oli laskettu aloin miettiä, että mihinkäs tää muka menee olevinaan, kun ei näy kulkua eteen taikka taakse?
Ainoa suunta ylöspäin ja sen hiffasinkin juuri ennenku ne alkoi hinaamaan koko kööriä kattoon, jossa tavallaan lavastettiin "hirttäminen" - meidät kun oli sen kierroksen aikana tuomittu rikoksista. Vapaa pudotus ja silleen, yhtään en huutanut :''D

Päivän naurut ei kuitenkaan tulleet tyrmissä, vaan vasta myöhemmin kun suunnattiin porukalla syömään Gourmet Burger Kitcheniin.
Paikanpäällähän homma toimii niin, että menusta valkkaat mitä tahdot ja sitten menet tiskille tilaamaan. Me mentiin kämppiksen kanssa luettelemaan tilausta koko seurakunnan puolesta:
Minä: "Kahdet isot ranskalaiset, yks majoneesilla, yks pirtelö.."
Kämppis jatkaa: "Yks Mighty-hampurilainen, yks kanahampurilainen, kaks pirtelöä.."
Siinä pisteessä tarjoilijalla ei enää pitäny pokerinaama, vaan se kysy virnuillen, että "mistä te oikeen tulette?!" :''D Kunhan sain raavittua itteni kasaan pahimmalta hajotukselta huusin, että no on meillä jätkä tuolla :D Vaikka oiskin varmaan pitänyt todeta vain, että "no on vähän nälkä, problem?"
Myöhemmin virnuiltiin että mitä se luuli, pirtelöitäkin kaksi molemmille? (Myöhemmin tilattiin nimittäin vielä yks lisää..) - ton paikan annokset kun on aika massiivisia, kuten kuvastakin voitte päätellä. PS. Chelseahan se voitti Mestarien Liigan! Tänään olisi kotikulmille tulossa about 70 000 ihmistä juhlimaan, kun pelaajat lipuvat kuin mitkäkin kuninkaalliset bussillaan victoryparaatissa.
Oli kyllä meno eilen yölläkin sen mukaista :D Ei paljoa nukuttu.

kuva googlesta.

4 kommenttia:

 1. Nää meijän miekkoset oli täällä eilen kovin innoissaan Chelsean voitosta. Hiljeni vasta neljältä tää kämppä ja aamulla sain sitten noukkia lattialta mm. palaneita popcorneja... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua :'D Mäkin kävin tänään kattomassa ja kuvaamassa tuon Victory-paraden ja porukka oli kyllä aivan sekaisin.. Hienosti kun tässä Chelseassa asustan satuin näkemään jo ennen paraatia miten bussi pokaaleineen lipui ikkunan ohitse.

   Poista
 2. Love it !!!

  cute post :)

  beautiful blog !

  do you want to follow my blog ??

  www.themusthave.net

  xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks sweetie!
   I'll visit your blog ;>

   Poista