torstai 15. maaliskuuta 2012

Oxford Streetin ostossaldo ja kevätpäivän viettoa.

Kuten jo päivän aiemmassa postauksessa mainitsin, nyt olisi luvassa pientä kurkistusta Oxford Streetille. Mullahan ei ollut suunnitelmissa lähteä minnekään eilen, saati shoppaamaan - mutta kuinkas sitten kävikään? Bye bye palkka.
Mulla on tämä tiukka suunnitelma nyt, että keväästä ostelen asusteet ja sitten kesäksi säästän rahaa ja ostelen kesäkuussa vaatekaupat tyhjiksi joten hillitsin itseni melko hyvin ottaen huomioon, että olisin omasta puolestani voinut kotiuttaa suuren osan valikoimasta jo nyt.

Dorothy Perkins oli ehkä valikoimaltaan eilen se kaikista paras. Todella paljon metallisävyjä, pitsiä ja "erikoisuuksia" sekä sellaista Afrikka-teemaa kuvioinneissa ja materiaaleissa, leokuosia kaikkialla ja kiiltäviä sävyjä.





Tämä yhdistelmä oli aivan erityisesti mun mieleeni.


Meillä meni monta tuntia kierrellessä ympäriinsä ja silti kuvia on loppujen lopuksi kauhean vähän. Kumminkin, Forever 21 ihastutti väriloistollaan ja sieltä munkin oli pakko kotiuttaa muutama söpö yksilö :) Nyt oli todella paljon sellaisia kesäisiä ja rentoja, värikkäitä vaatteita. Jos joku katsoo True Bloodia niin tietää tarkalleen mitä tarkoitan söpöillä vaatteilla.


Ihan btw. tästä Russell & Bromleyn laukusta valitin aikaisemmin.
Musta se on vaan turhan matkiva. Miksi tehdä samantapaista, kun omastakin takaa löytyy kivoja?



Tällaisia ostoksia sieltä sitten lähti mukaan :)
Toi valkea pitsinen bolero on aivan ihana ja tuun käyttää sen hetkessä puhki,
persikkainen toppi ihastutti sitten kesäisyydellään. Toi on ihan täydellinen vetää jossain rannalla vain bikineiden päälle, eikä ollut turhan rohkea vaikkei mulla sovituskopissakaan ollu ku rintsikat alla. Talvella tietysti sinne alle on joku normitoppi tungettava :D
Vähän tuollaista kovaa kangasta, että näyttää hiukan hassulta ainakin tuossa ekassa kuvassa, kun mun vyötärö-lantio suhde on sanotaanko että haastava.





Sokerina pohjalla sitten se kaikista rakkain ostos :)


Täytyy myöntää, että käärmekuosi ei ole mikään mun lemppari ollut koskaan, mutta tämä laukku hurmasi silti täysin.
Nahka on mattainen ja kauniin hiekanvärinen, sopii hyviin tummiin ja vaaleisiin asuihin. Malli on täydellinen, koko täydellisempi. Hinta oli mukavasti vähän alle 300 puntaa ja tuo sopii hyvin Miu Miun kanssa yhteen (mulle on tärkeetä, että laukku ja lompakko mätsää) - lisäksi siinä on vielä sellainen jekku, että vuori on ylellisen punainen. Olen rakastunut.






Siinä napottaapi :)

Mitäs sitten loppupäivästä, syötiin kuin parhaimmatkin spurgut mäkin wrapit metroasemalla (en jaksa selittää koko tarinaa, mutta etsittiin varmaan parikytä minuuttia paikkaa missä mättää ne naamaan) - tosin mikäpä siinä, kun olihan meillä aika iso "telkkari" siinä edessä :D



Jäätävä kuva, mutta piti noi kirjaimellisesti kamalan ihanat lasit ikuistaa :D
Entäs noi hiukset? Lupaan, että kuva valehtelee. On nää pahat, mutta toi on jo liioittelua.

Urban Outfittersin kohdalla luovutin ja jumahdin sohvalle lukemaan tätä.
Tänään käytiin sitten M:n kanssa shoppailemassa äidille hieman helmiä (hieman, en oo tajunnut kuinka tyyriitä ne oikeesti on) se kun tekee koruja myyntiin ja terassilla päivää paistattelemassa.
Koko päivän ollut aivan sairaan kaunis, aurinkoinen ja lämmin ilma <3


Pääsiäismuna nro. 2 löydetty leijailemasta Covent Gardenista!
 (Puhuin näistä aiemmassa postauksessa.)



Minä lähden nyt imemään vielä vähän lisää aurinkoa itseeni ja nauttimaan lämmöstä, ennen kuin saan koomata viikon Suomessa (tosin eikös sielläkin ole jo aika keväistä?) - ja syömään suklaajäätelöä <3 Viettäkää tekin kaikki rento päivä :)

18 kommenttia:

  1. Näyttääpä tuo laukku upealta ja tyylikkäältä! :)

    VastaaPoista
  2. Tuo laukku on kyllä ihana ja tuo pitsibolero vielä ihanempi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo tiedän jo nyt, että se on kohta käytetty puhki :D

      Poista
  3. Ihan sinun näkönen laukku ja ei, itä-suomi ei ole "keväinen". Hetken luulin niin (2 päivää kun aurinko paistoi ja ehkä vähän lämmittikin) ja lähdin aamulla kevätkamppeissa ulos-> juoksin 3n sekunnin päästä takaisin vaihtamaan talvitakin päälle kun pohjoistuuli olikin tullut takaisin.. Jesh (niinkun Jimbo nykyään sanoo kaikelle)-SS ps. kiva kun tulet, btw mie olen tällä opintovapaalla niin voidaan vetästä joku sarjaöverimaraton ens viikolla ja hukkua suklaaseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ynf :S Noh, tuon toppatakin matkassa (ja jätän sen kans sinne..)
      Joo vois, mutta siinä tapauksessa sarja ei saa olla hauska ku teillon se valkee sohva. Nimim. söin suklaavanukasta katsellessa how i met your mother-maratonia ja repesin.

      Poista
  4. Aivan upee laukku - ja pakko sanoo et noi kaupat kelpais mullekin, ihan koska vaan (lompakko toki lienee eri mieltä :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Aika paljon täällä on halvempiakin ketjuja, esim. tuo Forever 21 ja New Look on sellaisia, että H&M tuntuu kalliilta :>

      Poista
  5. Upeita värejä näyttää sieltäkin päin maailmaa löytyvän vaaterekeistä! Kesä tule jo!! :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä vaikka muille jakaa ;D Ja Suomeenkin soisin jo kesän pikapikaa tulevan (tai edes kunnollisen kevään!!)

      Poista
  6. Hei osaatko sanoo että paljonko suunnilleen punta on euroina nii tuota laukun hintaa kun mietin :D Ja oi että oon aina halunnu Lontooseen, tulevaisuudessa varmaankin itellä kielimatka siellä sitten <3 Ihana paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Euroissa hieman enemmän, ei se ero kumminkaan hirveän suuri ole, muistaakseni pari viikkoa sitten kun katselin sateenvarjoja niin 15 puntaa oli noin 20 euroa. Lontoossa kielitaito kyllä karttuu varmasti :)

      Poista
  7. mooi toivottavasti jaksat vastata mun typeriin kysyksiin koska ite suunnittelen lukion jälkeen lähteväni lontooseen opiskelemaan ja asumaan :)
    mitä opiskelet ? paljon sun lukuvuosimaksu on ? asutko koulun asuntolassa vai muualla ja minkä verran sun vuokra on suunnilleen ? saitko jotai stipendejä ja jos nii miten ? käytkö töissä ?
    jos osa on sillasia mihin et haluu vastata ni vastaa vaa muihi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja nyt kyllä täytyy tuottaa pettymys, kun mä en nimittäin opiskele täällä :D Mutta kaveri opiskelee matkailualaa ja sen maksut muistaakseni oli neljä tonnia (nyt en oo ihan varma..) - ja se asuu kimppakämpässä alle kolmensadan punnan kuukausivuokran kolmos zonella. Kaikista paras vaihtoehto onkin ottaa asunto hieman kauempaa kera kämppisen, se on täällä ainakin se yleisin tapa! Keskustassa asuminen on melko kallista.
      Meikä tekee duunia täällä erään firman toimitusjohtajalle/ulkomaankonsultille jonka avuksi minäkin tänne lensin. Lisäksi kun koulutus on, teen välistä eläintenhoitohommia. Kämppä mulla on duunin kautta :>

      Poista
  8. vau etttä mitä laukkuja!! namunaminam :D sul kiva blogi, liityinkin lukijaks :)

    VastaaPoista
  9. Määki haluu Foreverille... Yy. Sitä vaan kauheesti mainostettiin ennen kun poistuin maasta. No mutta kesällä sitten varmaankin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ainakin odottelen kaikkea ihanaa, mitä ne sinne kesäkuukausina löytää :)

      Poista