tiistai 27. maaliskuuta 2012

Yllättävä Red Carpet ja kaikkea muuta.

Tää on juuri sitä mitä rakastan Lontoossa :D Voit vain kävellä rauhassa keskustassa, kun yht'äkkiä huomaat että ympärillä tungeksii ihmispaljous, jotkut teinit saa kohtauksen ja lähtee kiljuen juoksemaan edessä punainen matto siintäen. Toi nyt oli tuollainen melko pieni tilaisuus, mutta kyllä mussa ihan selkeästi on paparazzin vikaa - puskin nimittäin aivan eturintamaan (kämppis jäi suosiolla taka-alalle venailemaan) ja olin heti ammattikuvaajien takana jahtaamassa hyviä kuvia pokkana vaaleanpunaisella Olympyksellani.











Jouduin sitten itsekin noihin professional-kuviin, saa nähä löydänkö itseni jostain seuraavasta roskalehdestä, ha hah :''D
Ai niin, tänään täällä oli myös hieman isompi punaisen maton tapahtuma, nimittäin Titanicin 3D premiere jossa pällistelemässä mm. Kate Winslet ja James Cameron.


Tuonnehan en sitten itse ennättänyt, mikä kyllä harmittaa hiukan :/ No vaan, pitääpä olla tarkempana tulevien juttujen suhteen.

PS. KAIKKI TE, JOTKA EPÄILITTE (mukaanlukien itseni) ETTÄ TÄMÄ KOSKAAN TAPAHTUISI - KATSOKAAPA MIKÄ SE SIELLÄ PILKISTÄÄ :D


AJOKORTTI :D MEIKÄLÄISELLÄ!!
Hahahah ruumiita tulee vaan tulkoon. En oo kyllä ajanut metriäkään sen jälkeen kun inssi meni "rimaa hipoen" kuulemma läpi, mutta kortti komeilee siellä. Ehdin opetella tuon ajamisen uusiksi sitten taas joskus kesällä :D

Kuten kämppikseni asian ystävällisesti ilmaisi, olin tänään pukeutunut "pitsihirviöksi" - vaaleenpunasta ja pitsiä siis, näytin melkein tytöltä.


Maailman kauneimmat pitsisaappaat, jotka ei (vielä) ole mun - aion kuitenkin tehdä tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä. Vielä joku päivä :D


Toppi on H&M:ltä ja pitsinen bolero Forever 21 - kultainen vyö oli vain alennuksessa jossain.



Kaikki printatut ja aika räikeetkin kuviot housuissahan on nyt tullut taas uudelleen pinnalle ja toistaiseksi oon kyllä välttänyt ne liian rohkeina omaan makuun. Tällaiset kuviolliset leggingsit ei kuitenkaan oo turhan rohkeat (ellei sitten turhan hempeät..)
Kynnet laitoin asiaan kuuluvasti pinkiksi ja päälle kultaista graffiti-lakkaa. Varpaissa se paras on aina mansikkainen :>


PS. Tämänpäiväinen löytöretkemme oli oikein tuottoisa ja löysimme KOLMETOISTA pääsiäismunaa (onko ihme, että oon näin hyvällä tuulella, vaikka yskinkin parhaillaan keuhkoja irti jossain taudissa) :D


Musta on jotenkin söpöä, että Lontoo jaksaa järjestää jotain tällaista (tai kuka nyt ikinä näitä järjestääkään) - vaikka itse tuskin oon kovin söpö näky, kun näitä metsästän hullun kiilto silmissä.
Mikä on teidän lemppari tämän päivän saldosta? :D

Satuin kävelemään Karen Millenin liikkeen ohi - tää vois olla se mun "jotain keltaista" tälle kesälle. Kaunis, sanalla sanottuna. Todella kaunis, kahdella.


Illan päätteeksi käytiin nappaamassa "jäätyneet jogurtit" joiden pitäis olla hirmu keveitä. Tähän meidän lähelle on avautunut nyt tämmöi baari ja oli kyllä hyvää :> Perusmakuina on natural, banaani, suklaa ja hunaja ja lisäksi saa valita kaikenlaisia herkkuja päälle, kuten karkkeja tai marjoja ym.


Illan kruunasi järkyttävä kusipää taksikuski, jolle huiskautin - joka ajoi sivuun - jolle kerroimme minne ajaa - joka hymyili ja sanoi "se on tuossa ihan lähellä" - joka ajoi pois. Jäin kattoo ihan epäuskosena niitä takavaloja, siis ei voi olla todellista! Naurettiin tuolle kyllä ihan kippurassa varmaan vartin verran bussissa, mutta huh huh! Hei jos meikä haluu ennemmin maksaa siitä, että meen taksilla sen vartin matkan niin onko se taksikuskin asia hyljätä mut kadulle? EI. Sen asia on ajaa mut perille, vaikka se ois helvetti viiden metrin matka. Aarggh. Lisäksi meillä oli ihan oikea syykin laiskuuteen, kun kämppiksen jalat oli niin kipeet ettei raukka voinu kävelläkään normaalisti.

Tästäpä tuli nyt taas pitkä postaus - ja vielä ois enemmänkin juttua (ja kuvia, kuten aina) vaan ehkä huomenna lisää :) HUOM. Oon ollut niin ahkera, että tänään oon päivällä lisännyt alle toisenkin uudehkon postauksen.

4 kommenttia:

  1. hah vähän erilaista kuin suomessa! :) voi että kun ois kiva päästä lontooseen!
    http://onmyway-ilona.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. norwegianilta ym. saa aika halvallakin lentoja - tänne siis vain ;>

      Poista
  2. Ihania noi munat! Toi pikki on supersöpö mut toi ruusuinen ja viimeset on niin tyylikkäitä että voisin ottaa vaikka omaan kämppääni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on hauska, että jaksaavat järkätä tämmösiä :) Toi keskimmäisen rivin eka oli ehkä oma suosikki.

      Poista