perjantai 25. toukokuuta 2012

Lounaalla Thamesin rannalla.

Toi kaunis sää jatkuu vain, onneksi. Minun puolestani saisi jatkua ihan koko kesän : D
Tosiaan ollaan käyty shoppailemassa Harrodsin ja Oxford Streetin liepeillä, vaan ehkä puran niitä juttuja tälleensä pikkuhiljaa. Eilen tuli kuitenkin niin ihania kuvia, että julkaisen ne nyt : )


Uuden kaulakorun kotiutin Oxford Streetin Forever 21:sta kolmella ja puolella punnalla.
Toppikin on muuten neljän punnan H&M löytö.
Koru lähti heti tilaukseen myös kaverille :D Kuinkahan monta juttua täällä blogissa on tullut esille, joita nyt pitää Suomeen viedä kaksin kappalein jokaiselle..


Kumminkin, tällaisiin maisemiin lähdettiin syömään : )
Sisällähän oisi suorastaan häpeä olla tällä ilmalla (varsinkin tässä koneen ääressä tälläkin hetkellä) joten siksi suunnattiin eväiden kanssa noin kymmenen minuutin matkan päähän Thamesin varrelle erääseen pieneen puistoon. Ollaan käyty tuolla kerran ennenkin ja vasta nyt löydettiin sieltä suurehko nurmikkoalue, jossa rentoutui ja pelasi enemmänkin porukkaa.


Kuvista saattaa huomata tuon kosteudenkin. Jotenkin koko taivas oli ihan sumuinen ja utuinen.
Ei ole ollut sellaista paahtavan suoraa auringonpaistetta, vaan tällaista melko kostean lämmintä.
Siihen näyttäisi tänä päivänä kuitenkin tulevan muutosta :>


Pönttö poikineen.
Käytiin Meal Deal Bootsista. Snack, juoma ja eväs alle neljä puntaa.




Sitten nämä epätoivoiset yritykset saada onnistuneita yhteiskuvia :D
Alla Primarkin löytö - ihanat ballerinat kuudella punnalla!
Ja käärmekuosinsa puolesta käy paremmin kuin hyvin mun Russell & Bomleyn laukkuun.



"Kuluuhan tää elämä näinkin."
Sanoin ja relasin.


Sitten piti taiteilla ja keikkua tuolla kaiteilla.
Itseasiassa kun alempaa kuvaa katsoo, näyttää kuin koko kaidetta ei olisi olemassakaan.




Ainoa suhteellisen inhimillinen kuva ja sitten siellä on jotain sorsia taustalla :DD
Ostin noi hiuspinnit jollain punnalla H&M:stä. Niitä oli vaikka mitä värejä ja koska tykästyin noihin oransseihin harkitsen vakavasti, että käyn täydentämässä varastoa muillakin. Mä kun en hiuksia osaa oikeasti laittaa mihinkään suuntaan niin noilla saa yksinkertaisellakin tavalla huijattua, kuin olisi panostanutkin jotenkin.


Ja tässä lopuksi tämä satumaisen ihana sisäänkäynti <3
Se ei vaan enää ole oikein loistossaan, myöhästyin :( Kaikki nuo kuihtuneet kukat oli sellaisia runsaita vaaleanliiloja kukintoja. Tajuatte kuitenkin idean kuvasta. Ihana!


Sitten lopuksi mennään asiasta ihan kukkaruukkuun, menee nimittäin hermo suomalaisen systeemin kanssa!
Puhuttiin kaverin kanssa joku viikko sitten siitä, että mitähän sitä keksisi elämälleen tehdä. En siis vieläkään ole varma, että aionko palata Lontooseen työnhakuun kesän jälkeen (13.6 on varattu lento Suomeen, iik) vai jäänkö sinne. Ainakin jonkin aikaa aion relata ihan kotona kissojen kanssa <3 Nauttia suomenkielestä ympärilläni ja ruisleivästä.

Joka tapauksessa, koetin tsempata itseäni, että no eihän Helsingissä välttämättä olisi paha asua. Miksipä ei? Mutta siinä samassa kun yhden illan katselin asuntojen hintoja ja työmahdollisuuksia tuli kunnon flashback ja muistin, miksi Lontoon tarjoukseenkin niin innokkaasti melkein puolivuotta sitten tartuin.
Ensinnäkin, sä ihan oikeasti löydät Lontoosta asunnon edullisemmin kuin Helsingistä :D Ja miksi oi miksi mä tahtoisin asua Suomessa kolme kertaa sillä hinnalla, millä pärjäisi Lontoossa? Eikä tämä ole suurin ongelma, vaan työpaikan löytäminen.

Suomessa kaikkeen täytyy olla koulutus. Se homma on mennyt niin YLI!! Ihan totta, jos tekisit duunia vaikka tarjoilijana niin ei riitä se, että oot ahkera, vaan täytyy olla kolmen vuoden tutkinto käytynä :D En vain ymmärrä, senkin homman kun oppii oikeasti kuukaudessa nimim. kokemusta on.
Lontoossa duunin löytäminen on melko helppoa, jos tahdot kaupankassalle niin senku menet - ei tarvitse olla sitä kolmevuotista tutkintoa takana. Oikeasti kun oot vain ahkera ja opit nopeasti, niin sillä pärjää - tekemällähän sitä oikeasti oppii. Suomessa et pääse sillä asenteella mihinkään, pitää vain olla paperilla kaikkia hienouksia. Aaaarghh.

Tähän purkaukseen lopettelen tällä kertaa ja karistan stressin Ben & Jerrysin suklaajäätelöllä. Kiitos ja näkemiin.

4 kommenttia:

  1. AH tuo koru!
    Onhan hyvännäköset nuo baltsut! En ois uskonu tolla kuosilla :D

    Kuitenkin syyni kommentoida oli tuo ihana asunto vikassa kuvassa <3 ei siinä satu olemaan mitään myytävänä kylttejä? Asuisin mielelläni Thamesin rannassa ja availisin vieraille ovea "hello, i live here" ;) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on molemmat olleet kovassa käytössä :>
      Voisin kyllä kuvitella vastaavan näyn päässäni. Kelpaisi minullekin! :D

      Poista
  2. Oivoi, törmäsin sun blogiin ekaa kertaa ja ihastuin korviani myöten. Ite oon lähdössä lontooseen pian ekaa kertaa ja vain pikkuiselle reissulle mutta sä nostatit mussa sellasen vanhan kipinän taas että pitäis päästä sinne ihan lopullisesti. :D Ihanaa lontoilua!

    http://poptartdame.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi että, kiitos paljon! :)
      Minäkin tälle alkujaan tulin syksyllä vain lomalle.. Sitten takaisin duuniin ja nyt pitäisi jälleen miettiä, että mitäs sitä oikein keksisi :D Varoituksen sana, Lontooseen rakastuu kyllä!

      Poista