sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

400!

Se näkyisi olevan luku, johon blogilistan mukaan viikottaisten lukijoiden määrä on huomaamattani kivunnut. Oikeaa lukua en edes uskalla alkaa katselemaan, ettei tule paineita. Joka tapauksessa, tosi hienoa, että ihmisiä kiinnostaa näitäkin päättömyyksiä lueskella!


Oli mulla oikeaa asiaakin, nimittäin erittäin hyviä uutisia: tämä tyttö (jos vain kaikki menee kuten pitää) aloittaa ensi tiistaina "klubikoulun!" - kyllä vain, sieltä klubista jossa kävin haastattelussa otettiin yhteyttä, että jos olet kiinnostunut koulutuksesta niin tervetuloa! Työpaikka juuri kyseisellä klubilla ei ole kiveen kirjoitettu, mutta sama paikka omistaa 54 muuta klubia ja pubia ympäri Lontoota, joista jostakin luulisi työpaikan irtoavan :)


En aivan voi vieläkään uskoa todeksi tätä mun onneani, kun ottaa huomioon millainen kilpailu Lontoossa on ja kuinka joidenkin täytyy etsiä töitä oikeasti pitkään. Meikäläinen saa "jalan oven väliin" heti ensimmäisellä viikolla, ensimmäisten hakemusten jälkeen ja ensimmäisestä haastattelusta - niin kuin jo aikaisemmassa postauksessa mainitsinkin, aika absurdi ajatus!
Periaatteessa vaikka kävisikin niin hassusti etten saisi heti työpaikkaa, on jo tarjottu koulutus äärimmäisen käytännöllinen ja hieno juttu.


Kuvat on napsittu sieltä, minne munkin tieni mitä pikimmiten vie: Harrodsin lähettyville nimittäin.
Mahdollinen työpaikka poikii myös sellaisen (ensimmäisen maailman) ongelman, että pitäisihän sitä duuniin jotakin asiallista päällepantavaakin olla ja tällä hetkellä mun vaatevarasto kattaa sen, mitä kaiken muun mahdollisen lisäksi sain mahdutettua yhteen matkalaukkuun.

Kokoaikaisen työn ollessa nyt askeleen lähempänä voin myös pikkuhiljaa alkaa katselemaan kuinka paljon kahden kattini roudaaminen Suomesta Lontooseen tulisi maksamaan (omaisuuden) ja miten hankalaksi kaikki on tehty sen puolesta (erittäin) - mutta eipä sitä mitään saavuta ilman tekemistä töitä unelmiensa eteen.

Viettäkää ihana viikonloppu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti