tiistai 17. heinäkuuta 2012

Yksi aamu monien joukossa.

Postaus aamusta, joka on jo tunteja sitten eletty, mutta on taas riittänyt sen verran tekemistä ettei koneella ehdi paljoa ylimääräistä istua. Essi ja Malin lähti molemmat varhain duuniin ja minä suunnistin ostamaan itselleni uutta kalenteria - en kestä enää siellä täällä laukunpohjalla lojuvia muistilappuja siitä, tästä ja tuosta.


Mukaan tarttui myös uusin Vogue.

Lähetin tänään hakemusta pankkiin, että joskos saisin omaa tiliä jo avatuksi ja infona kaikille tuleville lontoolaisille: ottakaa valmiiksi Suomesta mukaan esim. sähkö- tai puhelinlasku tms. jolla voitte osoittaa asuneenne ilmoittamassanne osoitteessa siihen asti (Suomessa siis) - meikä tietysti unohti ja nyt täytyy nakittaa joku etsimään ja lähettämään mulle jokin vanha lasku. Se tulee tarpeeseen pankkitilin avaamisen lisäksi mm. NI-numeroa hommatessa.


Oon kehittänyt riippuvaisuuden Kellogg's Red Berries-muroihin.. Kait sitä huonomminkin vois mennä?

Pankkitilihakemuksen lisäksi olen luonnollisesti lähettänyt monen monta hakemusta eri työpaikkoihin. Tällä hetkellä mulla ei tosiaan ole minkäänlaisia erityiskriteereitä duunille: kunhan saisi alkuun jotakin, jolla maksaa vuokran. Pistin hakemusta aina pubeista toimistoihin, mutta vaikka Lontoo on suuri kaupunki ja työpaikkoja riittää, myös kilpailu on aika kova. Täytyy vain toivoa parasta!


Siinäpä se kalenteri, jonka ensimmäiset sivut on jo nyt huolestuttavan täynnä.

Meikäläisen täytyy tehdä katoamistemput nyt, kun puolentunnin päästä tänne on jälleen tulossa ihmisiä kämppää katsomaan (ja Rose vetää aina hirveän kohtauksen, kun vieraita ihmisiä saapuu paikalle..)

PS. Löysin näiden kirjahyllystä sellaisen teoksen, jossa kerrotaan kaikkea "mitä et tiennyt Lontoosta" - oon ohittanut joka päivä paikkoja (jopa kuvannut niitä, tännekin) älyämättä niiden suurempaa merkitystä. Täytyy joskus koettaa ehtiä tehdä jonkinlaista kokoonpanoa muutamasta jutusta.

Olisiko teillä aiheita toivepostaukselle? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti