sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Aamulenkillä Thamesin rannalla.

Kuten jo aikaisemmassa postauksessa kerroinkin, lähdin aamusella lenkille kohti Battersea Parkia karistaakseni haavemaailmoitani kirvoittavan ragdollpennun mielestäni. Nyt kaikki lontoolaistuneet lukijat huomio: jos ikinä tahdotte nähdä niin meikäläisen voi bongata joka aamu Battersea Parkista. Karjun siellä punaiselle bordercollielle, joka ei tottele nimeä Rose, eikä ole enää yleensä puolentunnin jälkeen niin kovin punainenkaan kaiken mudassa pyörimisen jäljiltä.


Tässä uusi kotikatu, joka antaa Kings Roadille päin.


Ja Battersea Bridgen ylitän jokainen aamu matkalla puistoon.
Btw. Prinssi Harryn kantapaikka on paikallisten huhujen mukaan siinä puiston vieressä, ajateltiin mennä joskus stalkkaamaan pitääkö juoru paikkaansa :D

Battersea Park on kyllä kaunis nyt heinäkuussa! Kaikki on ihanan kesäistä ja vihreää.
Vihreää saa kyllä ollakin sillä hinnalla, kun sataa jokaikinen päivä. Onneksi aina aamusta on ollut kuitenkin ihan hyvät säät.Sain aivan ihania kuvia joutsenperheestä!Rose on vähän läskistynyt sillä välin kun meikäläinen on ollut Suomessa :D
Katotaan saadaanko piski takaisin mittoihinsa tässä kuukauden aikana.Kanaalit saa jostain syystä mut aina tuijottelemaan maisemia hetkeksi.


Sellaisia hieman tylsempiä kuvia tänään, ei ole vielä ollut aikaa kerätä kunnollista postausmateriaalia kun on riittänyt kiirettä kaiken muun mahdollisen kanssa.
Nyt me kuitenkin jatketaan nollaamista Essin kanssa perinteisesti teekuppien merkeissä.

Viettäkää rento sunnuntai (vaikka Suomessa kello alkaakin olla jo hieman enemmän) - tai no, mukavaa viikonalkua jokatapauksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti