maanantai 16. heinäkuuta 2012

Sateisen maanantain pohdinnat.

Olin aamusella kaikessa rauhassa dataamassa, kun uutukaiseen brittinumerooni soitti joku John, että voiko tulla käymään. Sensijaan että olisin udellut "öö kuka ja miksi?" mutisin vain että "no ihmeessä" - mutta ei haittaa, koska tyyppi paljastui juuri tän kämpän kiinteistönvälittäjäksi (ja miesjumalaksi) jota saan näin ollen treffata monta kertaa päivässä kun se käy esittelemässä paikkaa potentiaalisille ostajille. Jeejee.


Raahauduin juuri tuolta sateesta sisälle ja nyt täytyisi aloittaa pikkuhiljaa pakkaaminen, ettei jää aivan viime tippaan. Ihan mukavastihan tässä onkin tekemistä.. -.-' Mutta jospa sitä päivä ja huone kerrallaan ahkeroisi nyt heti tämän viikon, niin toinen viikko jäisi kokonaan vapaaksi ravata työnhaussa.

Varautukaa muuten, jos ikinä saatte päähänne muuttaa Lontooseen, että tietyt asiat voi olla vaikeita saada jos ei ole täällä jotakuta auttamassa. Esimerkiksi netistä tilatessa (ja mulla mm. uuden sim-kortin ostamisessa) tökkäsee turhan usein siihen, kun pankkikortin rekisteröity osoite ja nykyinen asumisosoite eivät täsmää. Minä hoidin pulman lainaamalla tutun korttia ja maksamalla sitten hänelle käteisenä.

Lisäksi esimerkiksi työnhaussa työnantajat haluisivat, että hakijalla olisi jo NI-numero (joka siis on pakko hommata) - mutta NI-numeroa ei myönnetä ennen työpaikkaa ja todistusta siitä. Samanlaisia solmuja on kehitetty myös pankkitilin avaamiseen (täytyy olla jokin todistus asumisesta, esimerkiksi tuore sähkölasku) ja asunnon hankkimiseen (täytyy olla pankkitili.) Niistä kun rämpii läpi, niin EU-kansalaisena on kuitenkin Euroopan sisällä muutto maasta toiseen aika huoletonta.


Ristiriitaisuuksista vastaväreihin: käyttäkää niitä! Ainakin oranssi ja sininen käy omasta mielestäni kivasti yhteen, kun toista on selkeästi enemmän ja toista käyttää vaikkapa asusteissa tai meikissä.

Me lähdetään nyt Rosen kanssa katsomaan tulisko tuosta pakkaamisesta yhtään mitään.
Essi ja Malin on onneksi tulossa tähän illemmalla seuraksi, niin ei tarvitse nököttää yksin koko päivää pahvilaatikoiden keskellä (siis jos Johnia ei lasketa.)

Palaillaan!

2 kommenttia:

  1. lovely blog! do you want to follow each other (on bloglovin' and gfc)? let me know!
    see you around!

    www.apossiblefantasy.blogspot.com

    VastaaPoista