sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kultainen musta.

Multa on pyydetty tyylipostauksen tapaista, sillä niin ironista kuin se onkin niin useat lukijat tuntuu itse pitävän jonkinlaista muotiblogia. Itsehän rakastan lukea kyseisiä blogeja, mutta tämä blogi seikkailee kovinkin laidasta laitaan lähinnä Lontooseen liittyvien juttujen parissa. Tyyliä täällä vilahtelee sen verran, mitä se omaan elämääni kuuluu (ja kuuluuhan se.)


Valitettavasti mä en täällä kotonurmeksessa ole jaksanut panostaa liikoja ulkoiseen habitukseen, joten mitään tyylikuvia mulla ei tällä hetkellä ole teille pahemmin tarjota : D Katsotaan sitä sitten, kun palaan Lontooseen, ei idea ole ainakaan lainkaan hassumpi.


Käytiin eilen rannalla ottamassa aurinkoa, kun oli peräti 25 astetta lämmintä ja luulin, että kyseinen aktiviteetti olisi jo niissä lämpötiloissa turvallista. Pah! Heti tänä aamuna oli kurkku ihan älyttömän kipeä. Kiitti vaan, Suomen kesä.


Mulla oli päällä musta maximekko kera kultaisten korujen. Kaikki on kyllä niin vanhaa ja käytettyä, etten muista kuin korujen alkuperän. Kaulakoru on Forever 21:sta Lontoosta, rannekoru Kalevala-koru ja toinen sormus sekä korvikset mummolta.


Hyvin huomaa, kuinka aurinko on jo haalistanut vaaleanruskean päälihiuksista kokonaan. Tänään värjätään vähän lisää vahvistusta päälle, niin jospa tuo blondius pikkuhiljaa alkaisi peittyä.


Pidettiin pikkuveljen kanssa mehukestit takapihalla yksi päivä :)


Ja hypin seinille, kun postissa tuli paketti, joka sisälsi kaksi kissaani taikamassasta muovailtuna!!
Aivan yli-ihana ajatus ja toteutus ja kaikki! Hirmu tarkasti oli jaksettu taiteilla viirut ja kaikki kohdalleen! Tällaiset pienet ja söpöt asiat voi kyllä tehdä koko päivän :)


2 kommenttia:

  1. Hyvät hykkyrät kuinka ihanat kengät! *__*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Harmikseni en lainkaan muista, mistä liikkeestä ne ostin :')

      Poista