perjantai 20. heinäkuuta 2012

Öiset maisemat.

Aivan ensin paikka lähellä himaa, jonka ohi olen kulkenut monet kerrat tajuamatta sen arvoa..


I never knew that about London:

British Punk Rock was born at No. 430 Kings Road, where Vivienne Westwood and Malcolm McLaren opened their Let It Rock boutique in 1971. McLaren launched the celebrated Sex Pistols at the shop in 1975. Still outside is a large clock that runs very fast backwards.

Että silleensä.


Täksi illaksi tarjoilen kuitenkin joitain hätäisesti otettuja kuvia eiliseltä illalta, kun suunnattiin vielä Essin ja Rosen kanssa lenkille. Kierrettiin vain pikaisesti Battersea- ja Alberts Bridge, mutta kyllähän noista maisemista nauttii ;)


Ja alla olevalle kuvalle demonikoirasta nauroin enemmän kuin on sosiaalisesti hyväksyttävää.
Rose parka säikähti hieman salamaa :'DNäiden kuvien ottaminen kariutui lyhyeen - tyrittiin ja nauratti aivan liikaa. Hienosti meinasin tipahtaa tuosta kaiteelta joka suuntaan, eikä ballerinatkaan pysyny enää jalassa. Tyylikästä.


Kauniista kuvista vähemmän kauniisiin, painajaisuni-varoitus :'D
Tuijotettiin varmaan kymmenen minuuttia tuota hahmoa takaisin, eikä se liikkunut ei millin milliä. Ei se oikein ole minkään mallinukenkaan muotoinen, vaan tollaisen tosi hämärän lapsen?! En tiedä, mutta me luovutettiin ennemmin ja lähdettiin pinkomaan jo kotia kohti, oli mikä tahansa.


Päätetään ilta vielä nättiin kuvaan kuitenkin:


Tänään ulkona on ollut vähemmän kaunista (lue: satanut niin paljon, että alakerta tulvi puutarhasta sisälle valuvasta vedestä. Mukava yllätys..) joten tilattiin Essin kanssa mättöä kotiin ja ollaan rentouduttu katsoen Frendejä, How I Met Your Motheria ja The Big Bang Theorya putkeen :D
Oikeastaan olen jaksanut myös pakata tätä kämppää aika hienosti, joten saan olla melko ylpeä itsestäni.

Viettäkää tekin ihana perjantai-ilta :)

2 kommenttia:

 1. Sun kuvat on kyllä niin upeita :-) saa salaa itsekin haaveilla hieman lontoosta! Täälläkin rentoudutaan kyllä juuti noiden sarjojen parissa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Ne on noi klassikot, kun toimii aina :D

   Poista