tiistai 10. heinäkuuta 2012

Puhelimen palaset Lontoosta.

Heipähei ja viimeistä kertaa Suomesta taas hetkiseen!

Sain viimein aikaiseksi ladata kuvat puhelimesta koneelle ja vaikka nämä ovatkin hieman huonolaatuisia niin arvelin silti jakaa muutaman tänne bloginkin puolelle :) Puhelin on mulla ollut aina hätävarana niissä tilanteissa, kun kamera on jäänyt kotiin taikka niissä kaupoissa (yleensä vintage) missä kuvaaminen on ankarasti kiellettyä.

Varoituksen sana: mulla ei ole enää piilareita (ja lasit unohdin hienosti Lontooseen) joten teksti ei välttämättä ole mitä täydellisintä ;)
Vähän pieniä kuvia nyt, mutta laatu on niin surkea, ettei niitä suurempina ole järkeä laittaa ;>
Noi ylimmäiset kengät oli minusta aivan täydelliset!
Kaikki ylläolevat kuvat persoonallisesta ja ihanasta Camden Townista <3Notting Hillissa sijaitsevan ihanan Waterstonen (liikkeitä löytyy vaikka mistä) kirjakaupan helmiä.


Piccadilly Circuksen viikonloppu ;)
Kuvasaldoa sekä Alfie's Antique Marketilta sekä Notting Hillin vintageliikkeistä.


Briteillä on uskomaton kyky tunkea jättiläismäisiä kattokruunuja ihan minne tahansa.Muutamasta musikaalista <3

Sekä sotamuseo, että Kew Gardens ansaitsivatkin jo omat postauksensa.Pomolla oli synttärit, joten päätettiin leikkiä kuorrutuksilla :'D
Ja kynttilät kakussa oli omaa luokkaansa!


Lilja on aina ollut mulle tärkeä kukka monessakin mielessä. Sen lisäksi, että mummolalla ja kodilla on oma liljansa, niin on nyt myös Lontoolla.


Ennen kaunokaisten kotiuttamista.


Todella huonolaatuinen kuva, mutta paluulennolla Suomeen silmäilin melkein koko lennon ajan tätä mitä eriskummallisinta näkyä: täysin ympyränmuotoinen sateenkaari! Eikä johtunut pelkästään lasista tai muusta sellaisesta, tarkistin kyllä. Tosi erikoinen :D


Sitten ollaankin jo Suomen puolella.


Joka melkein sokaistutti vehreydellään ja vihreydellään. Kyllä Suomen kesä on kaunis!


Viimeinen kuva napattu autosta Nurmeksessa.

Tosiaan, huomenna paluumuutto Lontooseen!
Mitkä sitten on onnellisen muuttajan fiilikset?
Rehellisesti sanottuna vituttaa ja ankarasti herätä viideltä aamulla kuumeessa ja kurkku hemmetin kipeänä lähteä taittamaan auto-juna-bussi-lento-juna-metro-bussi-matkaa kaikkien kamojen kanssa.
Well, no can do. On se sitten sen arvoista, kun pääsee taas paikan päälle ;)

Kissoja jää taas kyllä ihan kauhea ikävä, mutta ei niitä nyt olisi ollut järkeä roudata mukaan :(
Tiedä vaikka ei löydykään duunia ja loppuu rahat kesken ja sitten katit olisi saanut kokea vain pari kuukautta ylimääräistä stressiä :/ Katsellaan mitä tässä tehdään.

4 kommenttia:

 1. Rakastuin noihin ensimmäisen kuvan kenkiin! täydelliset, mistä ne mahtaa olla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon mallisia on nyt ollut aika paljonkin kaikkialla, että kannattaa ainakin netistä etsiä, jos miellyttää :) Noi bongasin Camden Townista, mutta valitettavasti en enää muista liikkeen nimeä :(

   Poista
 2. Sateenkaari on aina pyöreä, mutta maan päälle siitä näkyy vaan se toinen kaari. :'D Tai jotain tämmöstä oon kuullu. Tämmöstä turhantärkeetä pätemistä koska jee kerrankin tiedän (luulen tietäväni?) jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 8D En tiedä, mutta omituinen näky oli jokatapauksessa!

   Poista