sunnuntai 15. tammikuuta 2012

ALE:n viimeiset päivät Oxford Streetilla.

Huh, tarvitseeko kertoa enempää?
Hullun paljon ihmisiä liikkeellä ja minne tahansa olitkaan menossa tuntui aina siltä kuin olisi koettanut uida vastavirtaan. Tosiaan oli "virallisen alen" viimeinen päivä ja tietysti kaikki keskustan tuntumassa hullun kiilto silmissä koettaen hyötyä vielä viimeisistä alennuksista. Vaatteet lojuu vaan lattialla ja ihmiset kävelee päältä jos eivät periaatteesta heitä sinne vielä vähän lisää rättiä kasaan.
Oikealla asenteella täytyy aina asennoitua näihin tapahtumiin - täällä kun et voi edes kyynärpäätaktiikkaa käyttää, kun toista hipaistessa pitää aina kääntyä pahoittelemaan.
Olin kämppiksen kanssa liikenteessä ja eksyttiin toisistamme noin 50 kertaa vaikka ei varmaan koskaan oltukaan kuin parin metrin päästä toisistamme - aina siihen vain tunki joku ihmislauma väliin.

Pöllöt on nyt pitkään ollu huudossa, mikä ärsyttää mua vähän kuten aina ärsyttää kaikki mikä on ollut "omaa" ja josta sitten tulee suosittua. Tosiaan olen fanittanut pöllöjä aina koruissa sekä vaatetuksessa, mutta nyt et voi ohittaa yhtäkään kauppaa tahi kojua näkemättä jotakin jossa niitä on. Menee jotenkin maku :/
Lisäksi täällä ainakin on kauheesti kaulakoruina kelloja sekä suuria medaljonkeja. Olisin ostanut sellaisen kompassikaulakorun itselleni, jos se olisi ollut aito kompassi :D Oli tosi hienon näköinen, mutta jotenkin ei sitten iskenyt kun oli kumminkin vaan wannabe-kompassi.

Lopulta löysin Primarkista kaksi t-paitaa, valkean sekä pinkin. Miten muistelen, että jossain "oletko shoppailuriippuvainen?"-testissä (TIEDÄN että tuo ei ole sana, mutta pelottavasti jo nyt alkaa hävitä kaikki suomenkieliset termit joita ei joka päivä käytä päästä) kysyttiin: jos et osaa valita kahden samanlaisen tuotteen värivaihtoehdon väliltä, ostatko yleensä molemmat? - mm, no joo...
Mutta noi oli tosi kivat, sellaista ryppyistä kangasta ja pitsiä olkapäillä sekä helmassa. Voi pitää ihan yksinään sekä jonkun neuleen alla.

Päivälliseksi käytiin vetäsemässä elämäni ensimmäiset Fish & Chipsit - ei valittamista!


Glitter Cupcakes. Luultavasti hyviä vain valokuvien ottamiseen, en nimittäin itse ainakaan laittaisi suuhuni mitään mikä näyttää kimalleliimalta vaikka kokeilunhaluinen olenkin :D

                                                             Ensimmäisessä kuvassa automaatti, josta saa hätään ostettua vaikkapa puhelimen, mokkulan, kuulokkeet, etc..
Toisessa hieman tunnelmia Oxford Circuselta kuten myös alla. Viimeinen kuva on otettu Carnaby Streetiltä jossa oli kanssa kaikkea kategoriaan "söpöä ja pientä" kuuluvaa.


Bond Streetiltä löytyykin sitten kaikki merkkikaupat, mutta tällä kertaa ei niihin ehditty liikoja eksymään. Meikäläinen hälyytti noin jokatoisessa kaupassa ja kerran pysäyttivät ihan kunnolla tutkimaan laukut :D Day one: minut pidätettiin näpistelystä. Ei vaan, tässä älyttömin osuus: huudon aiheuttajaksi paljastui mun laukussa kantamani Strepsilsit! Eipähän tarvii niitäkään kuletella mukana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti