torstai 19. tammikuuta 2012

Terveellistä.

Leikin vähän mittanauhalla ja huomasin, että multa on viikossa lähtenyt yhteensä 10cm talven vararavintoa jonnekin tekemättä sen eteen oikeestaan mitään kummempaa. Mutta nyt kun rupeen ajattelemaan elintapoja ennen lähtöä ja sitten täällä, niin ei sitä loppujen lopuksi kauheesti tarvitse edes miettiä että miksi.
Noita hedelmiä, marjoja ja salaatteja niin paljon kuin mäkin oon niitä mättänyt vois oikeasti huoletta syödä vielä viisi kertaa enemmän. Ja miten paljon enemmän mulla tulee täällä juostua kenkien ja nähtävyyksien perässä?

Illalla kadut täälläpäin täyttyy lenkkeilijöistä enemmän kuin autoista. Sekin ilta kun me koitettiin M:n kanssa käydä ihan vaan löntystelemässä pitkin Thamesin rantaa alettiin lopulta vaan nauraa joka kerta kun aina joku puski trikoissaan ohi. Mitä enemmän lähenit keskustaa, sitä tiheämmäksi kävi lenkkeilijät. Niitä tuli pareittan ja randomeissa neljän ryhmissä ja joka suunnasta niin että lopulta tunsit häpeää farkuista sekä kävelytyylistä.
Me päätettiinkin, että ostetaan samanlaiset urheilutamineet ja mennään sitten käppäilemään sinne, niin kaikki pro-juoksijat luulee että kyllä mekin kunhan vaan vedetään vähän henkeä tai jotain intervalliin kuuluvia kävelyharjoituksia siinä samalla.

Ei vaan ihan oikeesti kyllä, pitäis rueta lenkkeilee tuolla varsinkin iltaisin enemmän. Ethän sä ees huomaa liikkuvasi kun on niin kauniit maisemat että unohtuu katselemaan niitä :) Plus munkin on hankala eksyä siitä Thamesilta, jos nyt oikeesti hyppisi vaikka sillalta toiselle ja kiertelis kaupunkia niiden "avulla."


Tein eilen tollaista ihanaa salaattia, lohta ja vähän pastaa ja sitten jäävuorisalaattia, pinaattia sekä tomaattia. Huomatkaa upea kattaus eli kattilatarjoilu kera pillien. Ilmeisesti ihmisten on tarkoitus käydä täällä ulkona syömässä tai oikeesti vaan tilaa kaikkea kotiin kun meidänkin kämpillä on tosi huonosti ruoantekovälineitä (tää talo on siis oikeasti sellainen joka vuokrattaisiin per yö, joten kaikki kuuluu hintaan.)

PS. Niin ja sellainen kuin Soho Gymsiksi nimetty rääkkitalo löytyis kanssa tuosta ihan vierestä. Pakotan itteni vielä joskus sinne sisälle, vaikka sitte oonkin ihan että "niin mitä täällä piti tehä?"

PPS. Onnistuin jotenkin kadottaa mun kosmetiikkapostin niin pistän tähän vaan lyhkäsesti: eilisen ostokset, kaikki Bootsista alle kolmellakymmenellä punnalla :>


Ja sitten hajotkaa pakkaseen-kuva loppukevennykseksi:
Eilen oli niin ihanan lämmin päivä <3
Ilmassa tuoksui kukat ja sade ja jos puissa olis jo lehdet olisi mennyt ihan alkukesästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti