lauantai 28. tammikuuta 2012

Camden Market.

Alunperin meidän piti lauantaina suunnistaa outlet-paratiisiin eli Bicester Villageen, mutta siirrettiin sitä seuraavalle viikonlopulle. Nyt en kyllä yhtään tiedä mistä aloittaa, mutta onneksi on kuvia joita voi taas läntätä miljoona tuohon perään. Tänään suunnistettiin Camden Towniin jossa lauantaisin on "markkinat" (tunnetaan myös nimellä Camden Lock) joihin puskee noin sata tuhatta ihmistä joka viikonloppu. Enkä usko, että tulos vajaaksi on jäänyt tänäkään viikonloppuna.
Toi koko alue laajentuu (ja laajentuu ja laajentuu..) niin ettei se koskaan tunnu loppuvan. Tonne vois oikeestaan eksyykin, mutta ei yhtään pahempi paikka siihen! Marketit on lajiteltu osioihin ja me ravattiin niistä nyt päällisinpuolin ainakin kolme: Camden Lock Market, Stables Market ja Camden Lock Village.

Punaista oli päällä joten lämminsävyinen oli meikkikin.
Leikkasin muuten ne tekoripset kahtia ja pistin vain puolikkaat silmiin tänään. Sillä lailla tuosta tyvestä keskiväliin on luonnollisemman näköisesti omat ripset, mutta tekoripset tuo silmäkulmiin pituutta ja avaruutta.

Me kierreltiin lähinnä niitä pihalla levittäytyviä vaatelabyrintteja ja kaduilta maan alle häviäviä liikkeitä sekä harhailtiin Stables Marketissa joka on valtava tila josta on hankalaa sanoa onko se ulkona parilla katoksilla vai sisällä vajavaisilla katoilla. Ihmisiäkin oli niin paljon, että se sotki jotenkin kokonaan sen tajun että olisi voinut hahmottaa, kuinka suuresta paikasta on kyse.
Camden Lock Village on täynnä pienehköjä valoilla koristeltuja mökkejä joiden sisällä myydään kaikkea ihanaa.

Sisko sanoikin mulle jo monta vuotta sitten, että siihen paikkaan sä vielä rakastut ja niin kyllä kävikin! Kaikissa seinissä on mitä mielikuvituksellisimpia suuria koristuksia, ilmassa kaikuu tuhansien ihmisten häly ja musiikkina Johnny Cash/Rollarit tai kunnon rave/reggae. Ilmassa tuoksuu vesipiiput, suitsukkeet ja katukojujen herkulliset ruoat. Suhun oikein tunkeutuu paikan luova ja boheemi ote. Viikonloppulomalaisetkin - Camdenin marketeille mars! Ehdottomasti kannattaa käydä.

Kuviin oli mahdotonta saada napattua tunnelmaa, mutta parhaansa saa aina koettaa. Lisäksi näistä ei millään voi nähdä kuinka laaja ja sokkeloinen se alue loppujen lopuksi oli.Kelloja, medaljonkeja, kompasseja.. Onko nää samalla tavalla suurta huutoa Suomessa?Nää seinät oli tosi upeesti koristeltu!Varaudu pöllöprintti, sillä kissat valtaa nyt alaa joka liikkeessä! (Jess!)


Yliannostus pitsiä ja pastellisävyjä.


Kuinka "Carrie" voi mekko olla?
Lisäksi tuolla myytiin aivan samanlaisia kuin Sinkkuelämään kuuluisassa Pariisi-jaksossa, jos ootte katsoneet sarjaa (kuka ei olisi) tiedätte mitä tarkoitan.
Kaikkien Tallinnan vanhaa kaupunkia hieman muistuttavien rakennuksien keskellä seisoo sitten tällainen.
  

Kaikkien DJ-tyyppien must paikka.


 Tuolla Horse Tunnel Marketissa oli paljon aidon kokoisia patsaita hevosista.
Aikas jännä paikka.

 

Katukeittiön luova ruokailutila.
  

Camden Lock Village.
  


Eihän sieltä tyhjin käsin pois päässyt, vaan mukaan tarttui ihana 50-luvun tyylinen mekko (jossa on vyötärö, jee!) sekä kengät joista en heti osannut sanoa onko ne ihanat vai ei niin ihanat, söpöä t-paitaa unohtamatta.


Hahaa, nää on niin britit!
Saattaa olla, että puolen vuoden päästä katon noita ja kelaan "miksi oi miksi" mutta tällä hetkellä noi on musta tosi kivat ja persoonalliset :> Lisäksi ne makso hurjat melkein kolmetoista puntaa, että väliäkö tuolla.T-paita on ihan normaali musta malli ja aika reilu, mutta tää kuvio.. *hykertelee*


Ja sitten viimeisenä, muttei vähäisimpinä mekko.
OONKO SANONUT AIEMMIN, ETTÄ RAKASTAN MUN KAMERAA?!
Toi lentää kohta seinästä läpi.
Joo siis. Mekosta tulee vielä kuvia, en tiedä ehkä huomenna käyn ottaa jotain kivaa ihan tuolla katumaisemissa :) 
Toi on aivaan sairaan kaunis. Simppeli, mutta toi kapee vyötärö/levee helma käy mulle tosi hyvin. Lisäksi se on kauniin harmaan värinen ja istuu ku valettu. Kyllä mä siitä vielä ne hienot kuvat tänne otatan, käyn vaikka ostamassa uuden kameran sitä varten -.-'

2 kommenttia:

  1. Oon jäänyt ihan koukkuun tähän blogiisi! Käyn päivittäin tsekkaamassa josko olisit laittanut kuvia lisää unelmieni matkakohteesta, enkä taaskaan joutunut pettymään. Pirteää sunnuntaita sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kunhan saisin sen uuden kameran niin voisin taas alkaa nauttia kunnolla noiden kuvien ottamisesta. Pirteä lienee oikea sana kun tänään täällä juhlitaan kiinalaista uutta vuotta ;>

      Poista