maanantai 23. tammikuuta 2012

Mondays (ffffuuu..)

.. No kyllähän tästä loppujen lopuksi muotoutui ihan mukava päivä, vaikka alkuun hieman hajottikin.
Mainittakoon nyt, että makasin johonkin kahteentoista sängyn pohjalla kuunnellen rumpusooloa pään sisällä. Tämä oli Senja viimeinen kerta kun skypetän sun kanssasi aamuyöhön (värmään..) - jokatapauksessa kärsin ihan kamalasta päänsärystä ja mietin että tuleekohan päivästä mitään. Pahoinvoinnista huolimatta vedin viissatasta nappia naamaan ja jossain järjestyksessä vaatetta niskaan, episodin jäljiltä oikeesti potkiutumalla sain itseni pihalle.
Siellä sitten horroksessa vedin menemään. Ajattelin, että tässä ei mene korkeintaan kuin kakskytä minuuttia koko reissuun, alta pois ja takaisin peiton alle. Käyn ostamassa ruokaa, hiuslakan ja toimistotarvikkeita. Mulle tulee aina kahden vuoden välein semmonen pakonomainen tarve töhrystää vaikka mitä ihan vaan huvikseen.
Ensinnäkin, se pirun toimistotarvikekaupan sisäänkäynti sattui olemaan rakennuksen kulmassa niin, että sitä on ihan mahdoton huomata. Joten kävelin sen ohi korttelikaupalla. Jossain vaiheessa vedin henkeä ja tein lunkisti U-käännöksen kuten se olisi ihan normaalia ja lähdin takaisinpäin - tietysti toisesta suunnasta tullessa sen kaupan bongasi ihan helposti. Ostinki sitte nämä, aika söpöä. Myyjä varmaan kuvitteli että shoppaan puuvärejä jollekin pikkusisarelle, mutta miten vaan :D


Oli muuten ihan törkeen halpaa. Stabilo-tussejakin jotka Suomessa maksaa noin kympin per normipaketti (muistaakseni) olis saanut alle kolmella punnalla per pakkaus.
Noh, matka jatkuu. Suuntasin Bootsiin jossa etsin tokkurassa hiuslakkaa varmaan vartin. Päädyin ostamaan lopulta jonkun jonka arvelin olevan kyseinen tuote (toivotaan parasta, oon jo kerran vahingossa ostanut moussen) ja luomiväri-siveltimiä. Alle kolme puntaa.
Lopulta selviydyin Tescoon ja onnellisena ladoin kanasalaatin tekotarpeita, mansikoita, mustikoita sun muita koriin. Kassalta kävin vielä juoksemassa tomaatteja tilaukseen ja lopulta tyytyväisenä kävelin kotiin. Mietin vielä, että kuinka tuntuukin nää kantamukset näin keveiltä.
Aloittaessani salaatin tekoa muistin, että ostinhan mä vissiin jotain juotavaakin. Eipä näy.
Siispä (en jaksanut ees vetää takkia päälle, vitutti niin paljon etten tarvinnut enempää lämmikettä) tarpomaan takaisin Tescoon.
"I think I forgot my milks here.."
"Yeah I think u did."
"....... Well could I get them now, PLEASE?"
"Sure thing, wait a sec!"
Sec eli kymmenen minsaa (enkö ois voinu käydä itse vaan nappaamassa uusia?) ja suivaantuneena lähinnä itseeni lopulta lähdin menemään ottamatta mitään kassia matkaan. Eli kannoin ne tölkit sylissä koko matkan, voi luoja, että ihminen voi olla tyhmä. Kolmanteen kerrokseen miljoona porrasta uusiksi ylös ja sitten hieman hengästyneenä tekemään sitä pirun salaattia. Onneksi se sentään osoittautui melko maittavaksi.


Jälkiruoaksi hieman tuoreita mansikoita ja sitten rentouduin lukemisen parissa. Btw siellä Tescossa oli keskellä maanantai iltapäivää mies jossain aamutakissa. Hei oikeesti, eikö nyt vois vähän ajatella kanssaihmisiä? Eikä välttämättä ees muuten jos se vaikka asuis ihan naapurissa, mutta sen on pitänyt kävellä sinne jonkun matkaa suunnasta mistä tahansa - ellei se osaa ilmiintyä.
Lisäksi näin puolkilsaa pitkän valkosen limon ja yhden mustan ja mietin että damn täytyy tosissaan alkaa laittautua joka kauppareissulle ittensä vähän edustavammaksi jos meinasin että se joku filmitähti rakastuu muhun ja ostaa täältä jonkun huvilan käyttööni.


Oon muuten huomannut sellaisen seikan josta eilenkin oli vähän juttua skypessä, että jos mulla on tylsää niin sitten syön vaan siksi että olis jotain tekemistä. Eli jos ei oo mitään projektia siinä, niin sitten vaikka vaan mussuttaa koko ajan. Onneks täällä on noita mustikoita joita napostella.
Eikä kauheen kauaa tarvinnu yksinkään olla, kun M jo kotiutui tänne. Jatkettiin siitä mihin Senjan kanssa skypessä jäätiin eli näyttelijöistä joiden leffoja ei vaan pysty katsomaan (hajottiko edes, ihan samat kaikilla :D Siis oikeesti kiljuin ku syötävä ku M googletti Brendan Fraserin naaman eteen ihanku eilen yöstäkin. Aaagh kylmiä väreitä menee kun ajattelenkin D:)
Mietittiin että mitä tehhään ja lopulta päätettiin käydä Tescosta äpöstystä ja kattoo leffa. Nyt kun mulle on opetettu torrenttien ja lataamisen salat niin katottiin ihan dvd-laatunen kuva koneelta (Vettä Elefanteille joka oli aika erilainen ku olin odottanut mutten nyt spoilaa ketään) ja vedettiin jotain mättöä.
Hyvä oli kun kotiovelta katsoin aika pitkää suoraa ja totesin että "v*ttu tekis mieli aina juosta tämä, niin tylsää vaan kävellä, menee kauheesti aikaa -.-'" ja M heitti että no juostaan?! Sitten viiletettiin ku kakarat kauheeta juoksua (eikä mitään hölkkää :D) suklaaosastolle päin. Kävely totta tosiaan on niin kauheen pitkästyttävää sillonku miettii, että tekis mieli vaan juosta ja olla perillä puolta lyhkäsemmässä ajassa. Mikähän siinä on, että silti yleensä vaan pakottaa ittesä käppäilemään? Jos ei oo selkeitä treenivaatteita päällä niin tuntuu ihan urpolta edes hölkätä minnekään.
Tescon kassa jolle oon tämänpäivän aikana tullut liian tutuksi (sekä vartija joka ei enää pysynyt edes pokkana kun heitin ne viis kiloa suklaata tiskiin) katteli aika epätoivosen näkösenä tyyliin eikö tuosta koskaan pääse eroon..
No vaan, nyt suklaa on parantanut mielen ja kaupungilla hengattu eikä päätäkään enää kauheesti pakota. Sen kummempia tälle päivälle :>


PS. Thamesin ranta luo jokaisesta taiteilijan. Ajatteleekohan ihmiset, että luonnoskirja kätösissään kulkeva ihminen oikeesti raapustaa sinne jotain hirmuhienoa? Toivottavasti.
(PPS. Joo joo tämä on läppä. En aio julkaista täällä mitään oikeita yrityksiä koska ne on surkeita. Lisäksi nämä on viihdyttävämpiä :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti