tiistai 17. tammikuuta 2012

Astetta liian ihana Harrods.

Bussien kyljissä on viimeiset viikot ollu sama mainos, joka painostaa Harrodsin eli "ainoan ja oikean" alennusmyynnin loppumista piakkoin. Sinne täytyi siis juoksujalkaa suunnistaa sunnuntaina.
Me otettiin bussi, kun ei oltu satavarmoja osataanko suunnistaa, mutta nyt reitin nähneenä tuonne legendaariseen ostariin ei kävele varmastikaan kuin vähän päälle tunnin.

Jalkaan noi viimeksi Lontoosta jostakin Wood Greenilta ostetut Dieselin ihanat kengät <3 Joo joo kaikkien mielestä tennareita ja korkkareita ei olis koskaan saanut yhdistää, mutta mä rakastan näitä ehkäpä eniten ainakin tällä hetkellä.
Lisäksi vaikka niissä on paljon korkeampi korko kuin kuvassa näyttää niin onpahan ainakin hyvät kävellä!
 
Korkkarit on tällaisen tapin onni.. Tuo väri kyllä hieman vääristyy tässä, noi on oikeasti sellaiset puhtaamman ja vaaleamman harmaan väriset.

Harrods on sellainen paikka, että sinne kannattaa suosiolla varata monta tuntia päivästään. Mä nyt menin sinne ihan puhtaasti pelkästään metsästämään laukkuja sekä lompakoita ja asusteita, mutta jos tahtoo käydä läpi myös kengät, vaatteet ja sisustuksen niin ehkä kiertely kannattaa suosiolla jakaa pariin päivään.
Alue vaan jatkuu ja jatkuu levittäytyen useisiin kerroksiin loputtoman tuntuisesti.. En valitakaan.

Itse kiertelin lähinnä alimmassa kerroksessa jossa oli juuri näytteillä kaikkien tunnettujen merkkien uutuusmallit.
Miu Miu, Dior, Louis Vuitton, Prada, DKNY, Alexander McQueen, Chloé, Givenchy, Lanvin, Lulu Guinness, Marc Jacobs, Michael Kors, Mulberry, Vivienne Westwood ja Valentino vain noin muutamat mieleenpainuvimmat mainitakseni.
Louis Vuittoniin mulla on nyt mennyt vähän maku ja oon kyllä aika tyytyväinen etten aikoinaan ostanut sitä perusmallia, nykyään kun se nimittäin on joka kolmannella vastaantulevalla aitona ja joka toisella feikkinä. Blah.
Miu Miun osastolla kiertelin ehkä eniten onnessani.


Suurin osa aletuotteista näiden suurimpien merkkien valikoimasta oli varmasti jo myyty (eli revitty käsistä heti ensimmäisinä päivinä) joten nyt ei jäljellä enää ollut kovin kamalasti.
Alakerrasta löytyi kuitenkin vaikka sun mitä jaoteltuina pöytiin "alle sadalla punnalla", "alle kahdellasadalla" ja niin pois päin. Löysin sata ihan jees-osioon menevää laukkua, mutta en kuitenkaan niin ihanaa että olisin sitten ostanut. Mun pitää löytää täältä jostakin se Outlet-paratiisi josta nyt on ollut puhetta.. Voin päästää kaiken hulluuteni valloilleen siellä.

Tällainen suuri alue, jossa kaikki merkit ovat yhdessä tilassa vieri vieressä oli kuitenkin musta paljon mukavampi kuin esimerkiksi Notting Hillin Westfield jossa jokainen Pradan liike oli sellainen ettei sinne normitamineissaan olisi kehdannut kävellä edes sisälle.

Mä olen nyt jo kauan metsästänyt sellaista lompakkoa joka vain vetoketjulla aukaistaan ja sit se aukee niin että molemmin puolin on tilaa seteleille ja korttipaikat sekä keskellä vetoketjullinen pussi kolikoille. Aika normi, en vaadi paljoa - enkä löydä sellaista mistään! Tai joo löydän noin miljoona, mutta en yhtäkään josta pitäisin. Mulla on tällä hetkellä Radleyn musta nahkainen lompakko joka on palvellut hyvin jo useamman vuoden, vaan varsinkin täällä noiden pennien kanssa alkaa mennä hermo jos aina kassalla lompakkoa pitää käännellä ja väännellä sata kertaa että saat siitä sivusta erikseen kolikot auki ja toiselta puolen setelit ja onpa nyt vaikeeta.
Lompakko on kuitenkin sellainen ettei niitä loppujen lopuksi käytä kuin aina yhtä kerrallaan (meikä ainakaan) ja mieluummin monta vuotta, niin sen täytyy olla just eikä melkeen.

Täysin turha reissu ei Harrods kumminkaan ollut, vai mitäpä sanotte näistä Dolce & Gabbanan aurinkolaseista jotka maksoi yli 50% alennuksessa ja clubcardilla alle 70 puntaa?
Toi kuva on otettu hetimiten himaan päästyä, en siis kävele tarra laseissa pitkin kyliä :D

Mutta niin, kuten otsikko kertoo "astetta liian ihana" olin ehkä stereotyyppisin nainen ikinä ja pyörryin alennusmyynteihin :D Huhhei hellettä. En tiedä yhtään mistä se johtui, niin pääteltiin että varmasti noista laseista sekä onnellisuudesta. Nimittäin just alakerrassa kun R oli saanut Mulberryn laukun ostettua totesin että "täytyis varmaan lähtee syömään jotain, alkaa olla vähän heikko olo" ei kumminkaan ollu mitään sen kummempaa ku pikkasen voimaton tunne - rullaportaat ylös ja jo yläkerrassa mä suunnistin heti johonkin kaiteeseen nojaamaan. Sitten en ihan muistakaan että mitä, mutta ilmeisesti olin lähtenyt siitä ihan sokeana toikkaroimaan miten sattuu ja todennut että "mä en näe mitään" :D M:n ja R:n oli pitänyt kaksin molemmin puolin ottaa mut kiinni ja pakottamalla pakottaa lattialle istumaan. Muistan sitten sen kun molemmin puolin jotkuu roikku siinä ja silmissä tosissaan pelkkää mustaa ja korvissa soi..
Ihan hetkessä se meni ohi ja pomppasin uudelleen pystyyn (toiset kiljuu perässä että varovasti) eikä koko loppupäivänä enää mitään! Minen kyllä ihan ymmärrä... Mutta viimeiseen asti pystyssä, hahah :D Varmasti olin lähtenyt siitä kaiteelta itsepäisesti jotakin penkkiä etsimään kun "eihän nyt lattialle voi istua" - mutta hyvä juttu että oli pelastusjoukot mukana enkä kaatunut noilta 15cm koroilta päälleni marmorilattialle.

Loppupäivä meni mukavasti hajoillessa ja käytiin vähän keräämässä voimia Marokkolaisessa ravintolassa. Koin muuten elämäni ensimmäisen mustekala-elämyksen (syötynä siis, silloin kun olin harjoittelussa Sea Lifessa tuli leikittyä ihan elävän kanssa) eikä ollut pahaa laisinkaan!


Kuvassa ihan kanaa :D4 kommenttia:

 1. Aaargh vähän siel on kaikkee hienoo >:000! Nuo kengätkin mm. kovin söpöt ja muut jutut mitä blogistasi bongannut - tuoreet marjat, hedelmät ja hienot ruuat!

  Kadehdin. Saanko muuttaa kylkiäiseksesi asumaan sinne?

  VastaaPoista
 2. Poistin vahingossa aikaisemman vastauksen :D Anyway, tervetuloa vaan - sopu sijaa antaa!

  VastaaPoista
 3. Harrods olisi kyllä varmasti oikea taivas.. Täytyykin alkaa säästää Lontoon matkaa varten! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kieltämättä, saapi siellä "muotitietoinen" vähän seotakin :D Käy vaikka matkamessujen tarjouslistasta lukemassa, jos löytyis edullisia lentoja/majoitusta ;>

   Poista