tiistai 17. tammikuuta 2012

Natural History Museum.

Tästä tulee kuvapostaus, koska oikeesti tätä kirjoittaessani on jo 17.1 klo 0:30 - eikä aivot jaksa enää muistaa niin kauheesti mistään mitään.

Vuokraan kuuluu tässä huvilassa siivooja, joka yllätti sitten aamusella tulollaan. Tyyppi oli aivan ihana nuori ja tosi hoikka espanjalainen nainen, jonka kanssa tultiin hyvin juttuun vaikkei yhteistä kieltä ollutkaan. Se höpötti espanjaa ja minä vastasin englanniksi ja naurettiin vaan molemmat :D Kauheen tomerana se täällä teki vaikka mitä, osoitteli aina vaan eri paikkoihin "Sí, sí?" ja meikä "yeah no problem, do whatever you want!"
Ja niin se kyllä tekikin, vajaa tunti ja koko paikka kiilteli kuin olisi juuri pistetty ja rempattu ja kiillotettu ja sisustettu uuteen uskoon. Lähdön jälkeen kuljeskelin täällä silmät selällään, melkoinen ihmeiden tekijä oli siis hän.

Illemmalla päätettiin lähteä M:n kanssa käymään Natural History Museumissa, joka sijaitsee oikeastaan niin lähellä että olisi sinne viitseliäänä voinut kävelläkin. Me kuitenkin käytettiin laiskoina suosiolla tubea.
Paikka oli hirmu hieno, mitä siihen nyt lisäämään? Pentuna olisin hyppinyt siellä kaiteilla kuvitellen olevani jossain Tylypahkassa :D Tyhmä mielikuvitus, miksi olet minut hyljännyt. No ei vaan, löytyy sitä edelleen.
Ulkoa päin rakennus on tyrmäävä ja sisältä löytyi vaikka mitä jännää - mm. valtava dinosauruksen luuranko (ei rex, vaan se hemmetin pitkäkaulainen ja jalkainen kasvissyöjä. Joo totta kai luin kaikki kyltit..) ja äänentoisto että kun se olevinaan alkoi mylvimään ja ääni tärähteli koko valtavan rakennuksen joka kolkasta saapi kylmähermoisempikin ihminen slaagin.
Nyt siellä oli myös Wild Life-valokuvanäyttely, joka tietysti käytiin tarkistamassa. Aivan uskomattoman hienoja valokuvia linnuista ja nisäkkäistä sekä kauniista hetkistä. Iski itseenkin valtava inspis ja masennus yhtäaikaa (siis lähinnä kun vilkaisen omaa rakasta kökkökameraani) - ne kuvat kun oli kaikki otettu jollain Nikon D3000miljoonasuperpro-kameralla lisävarusteina nämä tilpehöörit ja linssit.
Miksi rikkaat ihanat nuoret neitokaiset, eh - eh, saavat järkkäreitä joilla ne eivät osaa kuvata kuin itseään peilistä automaattiasetuksilla ja meikä tyytyy tuohon mustaan kakkiaiseen. Vielä joku päivä, vielä joku päivä...

PS. Huomasin, että kuvat saa napsauttamalla isommiksi. OOH mikä valaistuminen.
 Tässä teille hämyisiä kuvia. Odotitteko jotakin ihmeellistä? Käykää itte kattomassa.Ja näiden hupenemista katselen päivä päivältä aina jonottaessani Tescossa :D
Eikö nyt yhdeksäntoista vuotias itselleen saisi pientä korvike-leijonaa ostaa??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti