keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Notting Hill ja Vintageliikkeet.

Heippa vaan :)

Blogi täytti hurjan yhden viikon (aika saavutus) ja jostain ihmeestä tänne on tilastojen mukaan eksynyt sinä aikana reippaasti päälle 550 katselijaa. Mistä teitä tulee, kun ei mulla ainakaan tiedossa ole näin montaa stalkkaajaa? :D Ei vaan, en pistä pahakseni.
Heräilin tänään liian aikaisin kun mysteeri-summeri soi - en siis koskaan saanut tietää kuka siellä soitteli ja miksi.. En tykkää tollasista herätyksistä kyllä yhtään. Kokeilin sitten vähä noita uusia meikkejä ja ihan hyvänlaatusia noi tuntuu olevan. Kokeilin sellaista raikkaan yksinkertaista tyyliä.

                        

Iholle en jaksanut pistää muuta kuin valokynää ja sitten heitin normirajaukset, ripsarit sun muut.
Kokeilin valkosta luomiväriä ja vaaleanvihreää mikä kävi kivasti yhteen tuon kaulakorun kanssa, mutta eipä siitä paljoa kuvissa mitään näy. Tuo keskimmäinen on esimerkkinä siksi, että ymmärtäisitte miksi mä todella tahdon uuden kameran... Tuollaisia nimittäin tulee kun koitat lähikuvauksella saada mitään normaalissa päivänvalossa.

Btw. rakastan tätä mun kaulakorua niin paljon! Äiti teki sen myyntiin ja vaikka mulla on koruja jo enemmän kuin laki sallii niin pöllin eli siis pyysin aikaiseksi joululahjaksi tuon.. Se on vaan niin ihana, hauskasti erilainen ja silti nätti.

Meidän piti kämppiksen kanssa lähteä kattomaan leffaa, eli The Artistia jota tässä on vuolaasti kaikkialla kehuttu Notting Hilliin, kun yks teatteri pyörittää siellä tiistaisin noita uutuuksiakin alle neljällä punnalla. Luonnollisesti kun me suvaitsimme saapua paikalle kaikki liput oli jo loppuunmyyty, joten piti keksiä jotain muuta.

Viimeksi kun me käytiin Notting Hillissä me hengattiin lähinnä Lontoon suurimmassa Westfieldissä luxus merkkien keskellä, mutta nyt suunnattiin kujalle josta avautui ihan toisenlainen Notting Hill.
Vintageliikkeitä ja kaikenlaista pientä sekä vanhaa myyviä pikkukauppoja toisensa perään. Ihanaa, että toi paikka on niin lähellä että sinne voi eksyä useammankin kerran!

Me varmaan ensin luultiin, ettei sitten tullutkaan mitään koko päivästä - mutta loppujen lopuksi raahauduttiin himppeen vasta iltamyöhällä. Varsinkin yhdessä vintageliikkeessä oli kaikkia ihania, tyylikkäitä ja vanhoja mekkoja (pikkumustaa, ah) ja toisessa mikä päällepäin näytti joltain roinakaupalta oli myynnissä maailman siistein vanhanaikainen kirjoituskone.. Olis maksanut 40 puntaa ja oli niin lähellä, ettei lähtenyt mukaan. Lisäksi kaikkialla oli vanhoja kenkiä, laukkuja sekä koruja.. Oi voi!
Nyt kello on jo niin paljon, etten jaksa kirjoittaa mitään novellia, mutta tällä kertaa kuvia on edes hieman enemmän : ) Tuonnehan on pakko vielä joskus suunnistaa uusiksi. Mikä on hienompi paikka shopata esimerkiksi juhlamekkoja? Minäkin tarvitsen ensi kesäksi yhden ja olispa siistiä kun löytyis joku makee, jota ei ihan satavarmasti ole kenellekään muulla.

 Toi vaaleanpunainen Tiffany & Co. kannet passille kiehtoi kyllä aika paljon..


 Älyttömän huono kuva! Mutta piti ottaa salaa kännykällä kuvia, koska kameroita eivät noissa liikkeissä hyvällä katso :D Tässä mekossa oli sairaan kaunis selkäpuoli, sellainen avoin jossa keskeltä meni nauha joka oli päällystetty meripihkanvärisillä kivillä. Minulle, kiitos.
 Piti testata, toimiiko. Ja toimihan se!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Sait kyllä matkakuumeen nousemaan! :))

  curiousnoora.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olit ehtinyt vierailemaan minunkin blogini puolella! Itse asiassa minun piti suunnata jo viime keväänä Lontooseen, mutta lopulta matkakohde vaihtui Pariisiin. Mutta ehkä vielä joskus! ;)

   Poista
  2. Hmm, mun taas alun pitäen piti lähteä Pariisin mutta päädyinkin sitten tänne sattuman kautta. Kohteiden vaihto paikallaan? :>

   Poista