tiistai 17. tammikuuta 2012

Vesivahinko ja filmitähti.

Perjantai oli todellakin kolmastoista, kun aamulla heräsin hätääntyneeseen huutoon ja koputukseen ulko-ovelta. En ees hiffannut mitään kun toikkaroin ihan puoliunessa, mutta huudon keskeltä tajusin että joku nainen siellä pyyteli hädissään aukaisemaan oven, kun meidän vedet tulee alas sen makuuhuoneessa. Sitten hiffasin että R taitaa olla suihkussa.

Tuosta suihkusta sen verran, että sieltä ilmeisesti oli joskus ennen meidän tuloa tarkistettu putket ja sen jäljiltä suihkun (joka siis on tilavan kylpyammeen sisällä) ammeen vieressä oleva reuna oli jätetty aivan paljaaksi. Siinä oli vaan joku kämänen kaakeli edessä ja kun suihkun lasi ei kunnolla ollut ollut paikoillaan niin vesi oli päässyt roiskumaan lattialle josta se sitten oli valunut suoraan meiltä kyseisen naapurin makuuhuoneeseen.
Naapuri oli juuri loppukesästä saanut edellisen remontin edellisen vesivahingon jäljiltä kuntoon ja kaikki sen uudet sisustukset ja remontoinnit nyt siis pilalla (voitte kuvitella jos omistaa tällaisen asunnon millä budjetilla sitä paikkaa on rempattu..) - vaan kyseinen nainen oli aivan ihmeellisen rauhallinen ja ystävällinen, tuli vielä myöhemmin juttelemaan että eihän tämä tietenkään ole kenenkään teidän vika, pelkkä vahinko. Mekin oltiin ihan hänen puolella, kyllä se nyt vuokranantajan työnkuvaan kuuluisi pitää huoli siitä, että kylpyhuone on vesitiivis!

Naapurin kanssa ollaankin tässä sitten jutusteltu ja pietty yhteyttä asian tiimoilta. Remonttimies meillä kävi sekä vuokraemäntä jota osuvasti nimitämme "wicked witch"iksi - ei toki vain tämän asian tiimoilta, muttei nyt repostella millään. Onko se ees sana?
Kyseinen naapuri jätti silloin ensimmäisen kohtaamisen jälkeen yhteystietonsa ja kannattaa ihmiset googlettaa kaikki - kävi nimittäin ilmi että naapurin kaunis ja kohtelias nainen onkin filmitähti :D Ei ihmekään että se pystyi olemaan niin uskomattoman rauhallinen puhuessaan meidän vuokraemännälle! Filmitähtinaapuri on myöskin James Bluntin eksä ja he ovat asuneet yhdessä tuossa alakerran asunnossa. Siis hei, jos kelpaa Bluntille niin ehkäpä sitten mullekin. Ajattelin kyllä jos antais vaikka vähän parisuhdevinkkiä, ei ole liian myöhäistä palata yhteen, eihän? :D

Tästä tulikin mieleen montakohan tuollaista Lontoon, mutta ei maailmanjulkkista tälläkin seudulla kävelee vastaan jokaikinen päivä enkä minä edes tunnista niitä. Pitäis varmaan ostaa pino roskalehtiä että pääsis edes hieman tilanteen tasalle.
Päätellen siitä että jokatoinen kadunvarteen parkkeerattu auto on urheilumallia mun ehkä sittenkin ois kannattanut ostaa ne markettikojussa näkemäni kiikarit joilla voisin stalkata kaikkea ylhäisestä tornistani.. Harkintaan.


Lopuksi normi aamupala/välipala/lounas/päivällinen/iltapala jolla voisin elää. Kreikkalaista jogurttia ja tuoreita marjoja. Nomnomnom.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti