tiistai 17. tammikuuta 2012

Mamma Mia!

Päätettiin kolmistaan vähän sivistää itseämme ja käydä musikaalissa maanantaina. Liput oli ennakkoon varattu ja noin neljä kertaa tavallista huokeammat. Mä siis en ole koskaan ennen käynyt musikaalissa ja nyt olisi ollut ihan sama että mitä katsomaan, kuhan jonnekin pääsee. Päädyttiin sitten Mamma Mia!:n kun sitä on yli kymmenen vuotta esitetty ja vieläkin porskuttaa kärkipäässä - ei siis voi mennä pieleen?

Eikä tosiaan mennytkään, nyt ihan oikeasti - kaikki jotka tänne Lontooseen eksyvät vaikka vain pikaiselle kaupunkilomalle: KÄYKÄÄ MUSIKAALISSA!
Toi oli ihan uskomaton elämys, jos ei muuta. Vaikkei ABBA:n kappaleet edes iskisi niin ei sen väliä - oli uskomatonta kuulla livenä todella voimakkaita tulkintoja ja niin mahtavia lauluääniä.
Jos jokin saa kylmät väreet kulkemaan pitkin kehoa, siitä kannattaa aina maksaa vaikka vähän enemmänkin.
Lavasteet oli todella nerokkaat sekä muuntelukelpoiset ja näyttelijät kuljettivat tarinaa läpällä sekä kappaleilla luontevasti eteen päin.
Ei todellakaan tarvitse enää ihmetellä, miksi tämä musikaali porskuttaa päivästä toiseen. Me oltiin siellä maanantai-iltana ja koko suuri sali oli täpötäysi!
Ehkä parasta tuossa visiitissä oli se, että nyt tietää miten mahtava kokemus musikaali voi olla: ja varmasti mennään katsomaan useampikin jatkossa! Näin heti ensimmäisenä ainakin Lion King on nähtävä, siitäkään en ole kuullut kuin positiivista palautetta.
(Ja hei, ei ne puolialastomat äärimmäisen timmit nuoret miehetkään siellä lavalla tunnelmaa ainakaan latista.)
Loppuvedon aikana koko yleisö hullaantui danssaamaan mukana, meikä tillotti silmät suurina takarivistä.

Tässä vielä kaikille must-turistikuva Piccadilly Circukselta.
Varsinkin iltamyöhään tää risteyspaikka on tosi hauska, kun kaikki rakennukset leikittelee valoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti