torstai 26. tammikuuta 2012

Sanaton.

Tänään ei tule paljoa juttua, kun mielessä on eilisestä saakka pyörinyt vain yksi asia ja olo on aika epätodellinen. Tällaisia asioita ei ikinä uskoisi tapahtuvan lähipiirille, eikä niitä koskaan voi mitenkään ymmärtää.
Täällä en tietenkään avaudu mistään sen enempiä, mutta koska en voi Suomeen olla liikoja yhteyksissä niin tietäävätpä nyt puolitututkin ettei jaksa olla niin happyhappyjoyjoy.
Ja luoja että vihaan sitä käpylää välistä. Eikö siellä mikään ole yksityistä?
Vaan ei se auta, pystyn täältä käsin siihen mihin pystyn ja enempään en. Vaikka ajatukset nyt on jossain ihan muualla turha mun täällä on jäädä jauhamaan. Uskotaan vain että kaikki käy parhain päin.

Eilen kokkasin niin opiskelijaruokaa kuin voi olla, pastaa ja jauhelihaa. En edes löytänyt sille lihalle kastiketta, joten ostin jotain chilimajoneesikastiketta mitä pistää sekaan. Uunissa tein herkkusieniä jotka täytin yrttijuustolla, ne maistui ihan kesälle! Pekonia en siihen ympärille laittanut kun en saa sitä alas, mutta tiedän että monet tekee niin, joten jos joku tahtoo kokeilla niin suosittelen.
Horrospäissä shopatessani vedin myös kunnon överit ja ostin mm. yli kuudellakympillä kosmetiikkaa. En halua tietää mitä se tekee euroissa, mutta onpahan kerta heitolla laadukkaampaa laukussa ja käytössä.

Osa ostoksista.
Oon koko talven kulkenut punaisissa huulissa (siis oikeasti punaisissa) ja aattelin että kevääseen päin mennessä voisin kokeilla vähän raikkaampia sävyjä. Itselleni käy ainakin koralli ja kaikki persikan sävyt, mutta heitin nyt joukkoon vähän pinkkiäkin.
Keväästäkin on ehkä vielä liian aikaista puhua, mutta täällä on viime päivinä ollut niin lämmintä ja satanut jotain tihkua että tuntuu jo pettävästi siltä.
Lisäksi ostin punaisuutta kontrolloivaa voidetta ja poskipunaa (ristiriitaista?), huulikynän ja muutaman kiillon sekä ihanaa ainetta joka pesee kaiken meikin hellästi pois. MaxFactoria ja No7 korissa siis.

Ostin lisäksi tekoripset ensimmäistä kertaa elämässäni.
Sen ne on kyllä näköisetkin, en ihan osannut laittaa niitä kunnolla, mutta harjoitus tekee mestarin.
Lisäksi testasin karkkipunaa ja ihokin tykkää uusista jutuista. Noi tekoripset oli alunperin naurettavan pitkät, tyyliin kulmakarvoihin saakka. Leikkelin ne sitten itse inhimillisen pituisiksi ja musta ne on nyt sata kertaa paremman näköiset.


Lontoosta ei luulisi olevan hankalaa löytää mitään, mutta tässä muutama joita olen metsästänyt koko ajan löytämättä:

1. Yli polven saappaat. Tahdon ja palavasti, mutta kaikissa on joko a)kiiltonahkaa b) piikkikorko c) nyörejä. Onko siis mahdoton tehtävä löytää jostakin saappaita joissa on mukava kävellä ja joissa reidet btw näyttää miljoona kertaa paremmalta muistuttamatta silti "yö työläistä..."
2. Lompakko, joka aukeaa vetoketjulla ja jonka molemmin puolin on tilaa seteleille ja korteille sekä kolikkotasku vetoketjulla siinä keskellä. Perusmalli, tosi simppeli. Ei pitäisi olla haastavaa bongata sellaista jostakin.
3. Mekko, jossa on vyötärö. En ole hoikimmasta päästä ihmisenä, mutta mulla on silti selkeä vyötärö ja leveä lantio. Siispä mä haluaisin mekon jossa kireämpi kohta on vyötäröllä, eikä rinnan alla (ns. raskauspaidat) jotka saa mut näyttämään hirmu seksikkäästi pahvilaatikolta.

Kiitos ja näkemiin.

5 kommenttia:

  1. Oho.. Ilosesti yllätyin kun tähän blogiin eksyin ja tunnistin kirjoittajan :D Siis ihan mielettömän kiva kuulla mitä sulle kuuluu! Senjaa näinkin koiranäyttelyssä tääl Lahessa pari viikkoa sitten ja se kertoi sun olevan Lontoossa! Mahtava tilaisuus sun tielles sattukin!! :)) Ja siis aivan unelmalta kuulostaa eläminen ja oleminen siellä ;D Sait ammattipaperitkin, onnea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot aika taitava! Mä en onnistuis löytämään tätä omaakaan jonkun googlen kautta, ellei ois kaikki sivut välilehdissä tallessa.
      Ja sinähän sen ymmärrät, oli aika voittaja-fiilis kun ne paperit Viimein kolahti postilootaan. Luojan kiitos, nyt se on ohi.

      Poista
  2. Ihanan sävyinen huulipuna! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Piti kevään kunniaksi heittäytyä villiksi ja hankkia vähän väriä :)

      Poista
    2. Värit ovat ehdottomasti yksi kevään varmimmista merkeistä! :)

      Kiva, että olit ehtinyt vierailulle minun blogiini! Ihanaa viikonloppua sinulle ♥

      Poista